2777
2789

💩💩💩💩

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

خودش میاد بیرون اون وقت میفهمی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ناراحت نشیاا ولی دست زیاده 

دروغ و چاخان و اغراق هم زیاد باید بکار برد

اشتباه کرد خرید . هر کی سفارش داد اینترنتی براشون سفارش میگرفت

ان شالله موفق باشه

ولی باید عضو گیری کنه تا موفق بشه . 

ولی باز اون بالایی ها بیشتر سود می کنند.

صبور هم باشهه ممکنه اوایلش خوب نباشه .بعد پیشرفت کنه

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
لتبد نبوده ک وا کرد،نمیدونم،بنده خدا خیلی هم تلاش کرد 

درامدشم شنیدم میگن حلال نیست حالا اونشو کاری ندارم ولی خیلیا ضررمیکنن

عزیزم اگه کسی خیلی فعال باشه هم زیر مجموعه جذب کنه ، هم زیر مجنوعه های فعال هم فروش خوب داشته باشه ، اره در امدش خوبه . کار راحتی نیس چون روابط اجتماعی و بازاریابی قوی میخاد 

من خیلیا رو دیدم چن ماه اول از پسش بر نیومدن ولش کردن ، ولی یکی از دوستام هس که میگن ماهی ۱۰ میلیون در امد داره ، چون اولا چن سال پیش که تازه اومده بود عضو شدن وکلی زیر شاخه الان دارن و قوی شدن ، هم روابط اجتماعی و فروش خوب دارن چون همه وقتشون رو گذاشتن واسش

.

صد در صد کلاهبرداریه شما باید ماهیانه خرید کنی اجبارا که تو چرخه بمونی و بتونی از زیر سطحات سود بگیری و میبینی خریدت از زیر سطحات که بخوان سود بهت بدن بیشتره تازه اکر موفق بشی یکسریو گول بزنی بدبخت کنی و اونا بیان زیر سطحتون تازه اوناهم ایا خرید کنن ایا نکنن