2777
2789
عنوان

شوهرم گف دلم اون زنه رو خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 52 پست
باور کن گفتنش راحته من همیشه ی جور زندگی کردم ک همه حسرت زندگیمو خوردن نمیخام دشمن شاد شم ولی خب اد ...

مگ تو بخاطر حرف مردم زندگي ميكني دختر؟ يعني تو حاضري بدبخت باشي اما مردم ترو خوشبخت ببينن؟! 

يعني به ظاهر خوشبخت و در درون بدبخت! واقعا متاسفم كه مثل يه نوجوان ١٦ ساله تنها براي قضاوت و نظر مردم زندگي ميكني..

عزيز من، ما بدنيا نيومديم كه مردم رو راضي كنيم، بدنيا نيومديم كه مردم رو با خوشي هاي نمايشي مون حسرت بديم، ما بدنيا اومديم كه خوب زندگي كنيم، خوشحال باشيم ، از زندگي مون لذت ببريم...

وگرنه مردم خودشون از زندگي خودشون ناراضي أن، از پدر مادرشون ناراضي أن، از بچشون ناراضي ان و ... . مگ ميشه اين جماعت رو راضي كرد؟! خود خدا هم كه همه ازش ناراضي أن😁

تو تصميم مناسبِ خوبِ خودت رو بگير و اصلا ب فكر مردم نباش و بدون كه حرف ها و قضاوت هاي مردم هيچ تاثيري در زندگيت نداره! اين مردم تا زماني كه نميري، دست از سرت بر نميدارن... رها كن عزيز! به فكر خودت و خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون حرفات خیلی حس خوبی ب ادم میده  صب زنگ میزنم ب داداشم امیدوارم ک اوضاع بهتر بشه چون واقعا ...

بخاطر یه کلام حرف میخوای زندگیت خراب کنی اخه با کارای دیگه هم میشه شوهرت تنبیه کنی بهش یمدت بی محلی کن همیشه خودتو دست بالا بگیر عزیزم بگو من زیبام چیزی کمو کسر ندارم... شک هاتو علنی به روی شوهرت نیار... یجوری برخورد کن ک انقد من همه چی تمومم ک نباید دنبال تو بدومم و مواظبت باشم برعکس تو باید مواظب من باشی چون چیزی کم ندارم 

استارتر چرا میخواهید سر کوچک ترین دلیلی پاشید برید خونه بابا یاد بگیرید مشکلاتتان ر وخودتون حل کنید ...

عزیزم بخدا من خیلی صبورم اینا فقط یک هزارم مشکلات زندگی منه 

اگ رفتمم ب عنوان قهر نمیرم میرم ی ده روز حال و هوام عوض شه برمیگردم

هم شاید قدر بدونه همم اینکه بعضی وقتا ادما ب فاصله احتیاج دارن تا بهتر قدر همو بدونن و دلتنگ بشن

باشد ک آدم بشود 😑

مگ تو بخاطر حرف مردم زندگي ميكني دختر؟ يعني تو حاضري بدبخت باشي اما مردم ترو خوشبخت ببينن؟!  ي ...

درست میگی واقعا دارم از درون منفجر میشم 

تا الان هرچی شد دلم نیومد 

تو بدترین شرایطم موندم حرف رفتن زدمو نرفتم شاید یبار لازم باشه برم بلکه قدر بدونه 

من تا قبل ازدواج اعتماد بنفسم عالی بود 

قدم بلنده هیکلم رو فرمه قیافمم همه میگن قشنگی و جذاب

انقد ک گفت این رنگی بت نمیاد این شکلی زشت شدی و ... کلا اعتماد بنفسمم ا دست دادم😔😔😔

۱۶سالم نیس ولی فقط ۲۰ سالمه دارم دق میکنم دیگه 

اگ میدونستم زندگی متاهلی انقد سخته هیچوقت ازدواج نمیکردم

فرشته هم ك باشع نبايد اون حرف رو ميزد.بعدش هم خودت فك مي كني از تو بهتر بوده ؟

ن فقط قدش بلند تر بود 😔😔😔

حتی اگ بهترم بود مگ من مرد قشنگتر و جذاب تر از اون نمیبینم ؟چرا هیشکی ب چشمم نمیاد جز اون ؟ 😢😭 

بنظرم ب دوست داشتنه وگرن ادم روزی صد نفر بهتر از طرفشو ممکنه ببینه

منم دلم ا همین شکسته😔 فقط ادعای دوست داشتن داره

درست میگی واقعا دارم از درون منفجر میشم  تا الان هرچی شد دلم نیومد  تو بدترین شرایطم مون ...

حرمت نفس داشته باش

حرمت نفس ميدوني يعني چي؟!

يعني اينكه خودتو هرجور كه هستي دوست داشته باشي!

بعني اينكه بپذيزي كه كي هستي و بگي منم اينم! من صورتم اينه، قدم اينه، وزنم اينه، پدرمادرمم اينان؛ اگ خوشت مياد بسيار خوشحالم اگر هم نپسنديدي به سلامت، گورتو گم كن و برو😊

تو كه بدنيا نيومدي تا طبق سليقه مردم باشي و مردم رو راضي نگه داري...

حرمت نفس داشته باش حرمت نفس ميدوني يعني چي؟! يعني اينكه خودتو هرجور كه هستي دوست داشته باشي! بعني ...

چقد حالم خوب شد با حرفات..

حتما سعی میکنم ... 😍😍

دوس داشتم حرفتو اسکرین گرفتم ازش ک مدام تکرار کنم با خودم

درست میگی واقعا دارم از درون منفجر میشم  تا الان هرچی شد دلم نیومد  تو بدترین شرایطم مون ...

اگر توو زندگيت موفق نبودي؛ لا اقل خوشحال باش!

كاش انقد كه تو به فكر راضي نگه داشتن شوهرت بودي اون ابلحه هم ي ذره ب فكر تو بود...

عزيردلم؛ ما آدمها در قدم اول بايد به فكر خودمون باشيم، بعد به فكر ديگران؛ تازه اونم در صورتي اجازه داريم به ديگران فكر كنيم كه ديگران هم متقابلا به فكر ما باشند...

رها كن عزيز، خودتو از اين قفسي كه بدور خودت ساختي رها كن!

چقد حالم خوب شد با حرفات.. حتما سعی میکنم ... 😍😍 دوس داشتم حرفتو اسکرین گرفتم ازش ک مدام تکرار ک ...

اصلا از فردا صبح پاشو و به خودت بگو من يك دختر بسيار معمولي و پر اشتباهم كه در طول روز ميخوام ٣ تا ٥ بار اشتباه كنم. اينم منم، هركي از من خوشش اومد بسيار عالي هركي هم خوشش نيومد ب سلامت، ب جهنم! خدا كه منو نفرستاده به كره زمين تا مردمو خوشحال و راضي نگه دارم! 

ما كه بدنيا نيومديم كه درست زندگي كنيم، ما بدنيا اومديم كه "خوب" زندگي كنيم و از مسير زندگي مون لذت ببريم...

هر جوري كه هستي خودتو دوست داشته باش و يادت باشه كه تو هر جور كه باشي باز هم حداقل از ده تا آدم در زندگيت بهتر و جلو تري😍😊👌

اصلا از فردا صبح پاشو و به خودت بگو من يك دختر بسيار معمولي و پر اشتباهم كه در طول روز ميخوام ٣ تا ٥ ...

😍😍😍😍😍😍🥰💓💓💓❤❤❤ میشه درخواست دوستی بدم چن وخ یبار ازت انرژی بگیرم ؟

چقد حالم خوب شد با حرفات.. حتما سعی میکنم ... 😍😍 دوس داشتم حرفتو اسکرین گرفتم ازش ک مدام تکرار ک ...

خيلي خوشحالم كه كمكي بهت كردم عزيزم😍منم مث تو بودم، ولي ب اين نتيجه رسيدم كه بايد اول از هرچي ب فكر خودم باشم و جوري زندگي كنم كه هميشه خوشحال باشم...