2777
2789
عنوان

چرا همش میگن عمه ها مزخرف ان

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 69 پست

من عمه م بیشتر از خاله م دوست دارم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا اسم عمه ها بد دررفته خاله ندارم دو تا عمه دارم که یکیش مادر همسرجانه عشقن بخدا 

خودمم همینم برا برادرزاده هام عشقمن

دو تا برادرزادم با بچه هام هر روز میبرم مدرسه دخترا پرسیدن کیه هر روز میارتتون تا دم کلاسم گاهی میبرتتون گفتن عممونه چقد تعحب کردن 😂 

انجمن اولیاشونم مامانشون مهمون داشت منو گف برم 

رفتم مدیرشون چقد تعجب کرد،

😂

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

چون عروس و زنداداش باهم نمیسازن و اینگونه میشه که عمه ها بد در رفتن .

عمه من با بابام مشکل داره با من حرف نمیزنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عمه ها مارموزن اکثرا

خاله ها مار خوش خط و خال

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

عمه من منو فقط برای مهاجرت پسرش دوست داره 

فقط پسرش بیاد دوهفته خونه من پدر منو دربیاره 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

منم دختر دایی هام همه جا میگن باعمه هامون راحت تریم تا خاله ها یعنی با اینوریا مهمونی مسافرت بیرون ولی حتی خونه خالشونم نمیرن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من عمه هاموشایدتواین سی واندی سال انگشت شماردیدمشون به خون ماتشنه ان عجیب😄

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰