2777
2789
عنوان

شوهرم گف دلم اون زنه رو خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر کنه ولی خونش باشه 😐😶🙄 اتفاقا زندگی شوخی نیست بره خونه باباش ینی طلاق 

اشتباه نكن

يه زن بايد جوري در رابطه رفتار كنه كه مرد هميشه ترس از دست دادنشو داشته باشه...

چنين رابطه يي هست كه مرد همه تلاششو ميكنه تا زن رو خوشبخت كنه! 

اون گفت منم فک کردم اشتباه شنیدم چن بار پرسیدم ک حرفشو پس بگیره بازم گف اره 😭😭

عزیزم بهش بگو حرفی که زدی در شان و شخصیت تو نبود و ناراحت شدی از حرفش.. بعد بگو اگه من اون حرفو میزدم چه حالی میشدی؟؟؟ من دقیقا همون حال شدم و دلم شکست  

اون گفت منم فک کردم اشتباه شنیدم چن بار پرسیدم ک حرفشو پس بگیره بازم گف اره 😭😭

خيلي بايد پست و بدبخت باشي كه بازم توو اين رابطه بموني! برو خونه بابات و تا با گل شيريني نيومد دنبالت برنگرد خونه.

واسه خودت ارزش قائل شو؛ جوري باش كه هميشه اون دنبالت باشه نه تو...

خيلي بايد پست و بدبخت باشي كه بازم توو اين رابطه بموني! برو خونه بابات و تا با گل شيريني نيومد دنبال ...

باور کن گفتنش راحته

من همیشه ی جور زندگی کردم ک همه حسرت زندگیمو خوردن نمیخام دشمن شاد شم ولی خب ادامه با این شرایطم واقعا برام سخته

یبار پارسال اقدام ب خودکشی داشتم یبارم امشب تا مرزش رفتم 

خسته شدم از تظاهر 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قوي باش

تو خيلي خوب تر و با ارزش تر از اون چيزي هستي كه فكر ميكني❤️

قدر خودت رو بدون و با حرف يك ادم بيشعور كه هنوز شعور حرف زدن رو در خودش رشد نداده خودتو اعصابتو بهم نريز!

جوري رفتار كن كه حساب كار دست همسرت بياد.

بزار بدونه و بفهمه كه بايد مراقب رفتار و گفتارش باشه.

بزار بفهمه كه تو بي پناه نيستي كه هرجور دلش خواست باتو رفتار كنه.

بزار بفهمه خانوادت پشتتن...

بزار بفهمه و بدونه كه تو آويزونش نيستي كه هرجور رفتار كرد پات بمونه. 

قوي باش تو خيلي خوب تر و با ارزش تر از اون چيزي هستي كه فكر ميكني❤️ قدر خودت رو بدون و با حرف يك ا ...

ممنون حرفات خیلی حس خوبی ب ادم میده 

صب زنگ میزنم ب داداشم امیدوارم ک اوضاع بهتر بشه چون واقعا دیگه خسته شدم😔😔😔

نه قهر کن 

نه برو شهرستان 

این دفعه به اقای خوشتیپ دیدی بگو دلم خ است تا حالش جا بیاد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

استارتر چرا میخواهید سر کوچک ترین دلیلی پاشید برید خونه بابا یاد بگیرید مشکلاتتان ر وخودتون حل کنید نه بابا و داداش و عمو😑😑

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.