2777
2789

سلام من دخترم الان ۱سال و۲ماهشه تصمیم دارم۲سالگیش به بعد اقدام به بارداری مجدد کنم...

دخمل من بعصی شبا رو پا میخوابه بعضی شبا زیر سینه حالا میخوام بدکنم از شیر که بگیرمش شبا راحت میخوابه یا نه اذیت میکنه؟؟؟

و اینکه یه بچه ۲سال یا۲.۵سال مامانشو خیلی اذیت مبکنه اگه مامانش باردار باشه؟؟اصلا متوجه میشه بهش بگی مثلا تو دلم نی نی دارم  و......

کلا اگه شما باردارین یا بچه ۲سال یا۲.۵سال دارین که دوباره مجدد باردار شدین اذیت شدین یا نه.... 

ممنون میشم کمک کنین....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بهترعحله نکنی بچها حداقل تا۵سال خیلی توجه مادرمیخوان

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بزار دختر ۵سالش بشه زودع هنوز

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
منم بچ میخام دعا کنین برام عشقا💝

مطمئن باش باردار میشی توکلت فقط به خدا باشه یه طوری جواب دلتو میده که خودت باور نمیشه.

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
واای خدایا بچه منم ۹ ماهشه میخوام یه سال دیگه حامله بشم اگه بزرگ بشه دیگه نمیشم موندم چه خاکی بر سر ...

چرا حالا حتما میخوای حامله بشی یه سال دیگه؟

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

عزیزم دختر خاله شوهر من نخواسته باردار شد الان دوتا دختر خشگل داره که بینشون تقریبا 2 ساله با هم دارن بزرگ میشن .ولی خوب فاصله باید5 الی 6 سال باشه .به هم حسادت میکنن اذیت هم میشی .چون بدنت تازه از فاز زایمان خارج شده .ولی فک کنم بخاطر سنت داری اقدام عجله ای میکنی .توکل به خدا اقدام کن .چند سالته؟

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

بسته به خودت داره من که خودم بودم اینکارو نمیکردم من دومیم خداخواسته بود دقیقا روز تولد سه سالگی اولی دنیا اومد بچه اولم بچه اذیت کنی نبود آروم بود ولی بعد زایمانم پوستم کنده شد نوزادم هم کولیکی بود یعنی شبها تا صبح برا اون بیدار بودم صبحها باید برای بزرگه بیدار میبودم داغون شدم ولی خب الان خیلی راحتتر شدم

عزیزم دختر خاله شوهر من نخواسته باردار شد الان دوتا دختر خشگل داره که بینشون تقریبا 2 ساله با هم دار ...

۲۴

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بالای ۴ سال ک عالیه

از شیر بگیریش معلومه راحت میخابه.

من‌دخترم ۱ سالش بود از شیر گرفتمش.کمتر ی ماه طول کشید.ولی بعد دیگه شب تا لنگ ظهر الحمدولله میخابه🥴

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

عزیززم من خاتلاف سنی بچه هام یک سالو نمیه 

خیلی سخته واقعا بعضی وقنا اشکت در میاد اگر صبر حوصله و کمکی داری بیار ببین میتونی یا نه بستگی به کوچولوهم داره که ایا بچه آرومیه یا نه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗