2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن و دوباره باردارن بیان یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 24 پست

اره پسر من دوسال و نیمشه 5ماهه باردارم اذیت زیادی نمیکنه ولی همش سرپام استراحت درس حسابی ندارم و اینکه بچه تا4سال وابسته مادره و الان ک فک میکنم چطوری بعد زایمان از پسشون برمیام 😥

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززم من خاتلاف سنی بچه هام یک سالو نمیه  خیلی سخته واقعا بعضی وقنا اشکت در میاد اگر صبر حوصل ...

بدک نیس ارومه تقریبا ...مامانم پیشمه وکمکه

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

خوب پس اگه کمک صد درصدی داری بیار چه اشکال داره باهام بزرگ میشن 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
اره پسر من دوسال و نیمشه 5ماهه باردارم اذیت زیادی نمیکنه ولی همش سرپام استراحت درس حسابی ندارم و این ...

قشنگ حالیش میشه بارداری؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

اره بابا مامانم از قبل زایمان پیشم بوده وتا الانم که هست..

یعنی من پیشش بودم😁😁

ن عزیزم حالیش نمیشه ولی همش براش توضیح میدم

خب اذیتت نمیکنه؟؟راستی رو پا میزاریش واسه خواب؟؟اذیت نمیشی؟؟؟

خب اذیتت نمیکنه؟؟راستی رو پا میزاریش واسه خواب؟؟اذیت نمیشی؟؟؟

اذیت نه مثل بچه های دیگ همش بازی میخاد و یه جا بند نیست.. پسر من از یسالگی خودش میخابه تو پا نمیذارم

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟