2777
2789
عنوان

فردا میرم با مربی مهد حرف بزنم

139 بازدید | 14 پست

ظهر تاپیک زدم بچم جلوی در بود منم ناراحت شدم بدون اطلاع برداشتم آوردم و چند دقیقه بعد زنگ زدم گفتم تو کوچه بود 

مربی تو تلفن به شوهرم گفت بخدا ۱۰۰ بار به اولیا گفتیم درو ببندین پیش دبستانیا تایمشون تموم شده بود چند تا اولیا اومدن درو باز گذاشتن دخترتون جلوی در بود مراقب بودم یهو دیدم نیست کل خیابونو زیرورو کردیم چرا نگفتین و این حرفا

فردا چی بگم؟بچم ۳سالشه

اشتباه کردم بدون خبر آوردمش؟خیلی ناراحت شدم خواستم بفهمن بچه رو ول میکنن گم شه چه غلطی میخوان بکنن

اینم بگم پیش دبستانیا تعدادشون زیاده ولی مهد فقط ۳ تا بچن دختر منم گاهی میره کلاس پیش دبستانیا

نه نباید عذرخواهی کنی یا ناراحت بشی بابت رفتارت

اتفاقا باید با طلبکاری و عصبانیت بری

اگر خدایی نکرده اتفاقی برای بچه می‌افتاد چی ؟!

تازه میتونی ازشون شکایت هم کنی

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نباید عذرخواهی کنی یا ناراحت بشی بابت رفتارتاتفاقا باید با طلبکاری و عصبانیت بریاگر خدایی نکرده ا ...

نه برای عذر خواهی نمیرم که

میخوام بگم حواسشونو جمع کنن ولی نمیدونم چی بگم چون تو تلفن میگفت ما مراقبیم و اینا

بایستی می گفتی بعد میاوردی اینجوری خیلی استرس بهشون وارد میشه

خواستم استرس وارد شه

چند دقیقه تو کوچه موندم ببینم میان یا نه سوار ماشین شدیم دیدم دویدن کوچه زنگ زدم بهشون

بگو دیگه نمیارمش والا من خودم یه دوره مربی مهد بودم بچه ایی که مادرش نمیومد و پیش خودم نگه می‌داشتم تا مادرش بیاد اگه دیر نیومد تذکر میدادم میگفتم از فردا زودتر بیایید دنبالش هم من کار دارم هم این بچه تو روحیه اش اثر میذاره کهذچرا مامانم نیومد 

نه برای عذر خواهی نمیرم کهمیخوام بگم حواسشونو جمع کنن ولی نمیدونم چی بگم چون تو تلفن میگفت ما مراقبی ...

بگو اگر مراقب بودی بچه من وسط خیابان نبود 

طلبکار باش !

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥