2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش خون کرونا

1883 بازدید | 18 پست

خانما میدونم ازمایش خون کرونا قطعی نیست ولی میشه برام تفسیر کنی.

اونی که عبارت

پوزوتیو زده و اونی که جمعش  شده۱۰۰چیه.

ممنون میشم.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر گفت این ازمایش نشون داده ایمنی بدنت بالاست.

دقیقا کدوم اکتور این رو نشون داد ه؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
انقدر بی ارزشه که اصلا دنبال تفسیرش نباش برو یه سی تی اسکن ریه یا تست خلط منو همه همکارام تست خونم ...

عزیزم ریه تون درگیر شده بود علائمتون چی بود؟ الان خوب شدید؟

"راجع به" رو درست بنویسیم.
انقدر بی ارزشه که اصلا دنبال تفسیرش نباش برو یه سی تی اسکن ریه یا تست خلط منو همه همکارام تست خونم ...

عزیزم من الان حالم خوبه.

تست بزاق رو نگرفت گفت کمبود کیت داریم و برای کسایی که علامت دارند

فقط میخواستم بدونم کدوم 

فاکتور نشون داده ایمنی بدن بالاست؟

نچتا حای ک میدونم crpنشون میدده ک بدنت انتی بادی تولید کرده یانه اگه مثبت بود یعنی اخیرا ویروس یا باکتری وارد بدنت شده بوده 

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
اگه علایمشو داره ک نیاز ب ازمایش نیس خودشو قرنطینه کنه من بخاطر گرفتن استعلاجی تست دادم

شما از شروع علایم چند روز قرنطینه شدی ؟

من اب ریزش و عطسه و بدن درد داشتم.

بعد ۳روز بویایی نداشتم.

به نظرت میتونه کرونا باشه؟