2777
2789
عنوان

رنگ مو در روزهای اول بارداری

106 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ما یه جشنی دعوتیم که طرف خیلی نزدیکه به ما یعنی دور نیست که بگم نمیرم

و برای این عروسی از خیلی وقت پیش برنامه ریخته بودم

الان حس میکنم باردارم ) تست و عقب افتادن پریود و دردهایی که چند هفته است شروع شده( 

میخوام بدونم من نمیتونم رنگ کنم؟؟ لطفا کمک کنید نمیخوام اطرافیان بفهمند قضیه بارداریو چون هنوز مشخص نیست 

و موهامم در وضعیتیه که باید رنگ بشه 

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

رنگ نکن، بارداری ات مهم تره، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی جنین مهم تره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از این گچ مو ها استفاده کن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

منم عید بود باردار بودم ۶ هفته .

موهام افتضاح بود اما رنگ نکردم 

خونه مادرش شوهرم می‌پرسیدم چرا رنگ نکردی .گفتم موهام آسیب دیده ریزش دارم 

۶ ماهگی بچم به همه گفتم باردار بودم اونموقه نگفتم چون نمی‌دونستم بچه میمونه یا نه...لکه بینی خونریزی داشتم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منم عید بود باردار بودم ۶ هفته .موهام افتضاح بود اما رنگ نکردم خونه مادرش شوهرم می‌پرسیدم چرا رنگ نک ...

بله برای همین منم نمیخوام بگم

ممنونم که این ترفند رو یاد دادین منم همینو میگم پس