2777
2789
عنوان

یعنی واقعا هیچ راهی برای چاق شدن نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 67 پست
قرص جنیسینگ شما چه رنگیه؟؟ من خریدم صورتی رنگه،شمام اینجوریه؟؟

نه سفیده

من زیاد خریدم صورتیشو ندیدم تا حالا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها نه عزیزم من شهرستانم اینجا دکتر تغذیه نداره تو فکرم از بهاره غفاری رژیم انلاین بگیرم ولی شنیدم ...

دکتر تغذیه خیلی خوبه حتما برو و بدون جواب میگیری چون فقط خوردن یه ماده غذایی فایده نداره 

مرسی عزیزم اخه ۲۳ سالمه دیگ داره از سنم هم میگذره😅

نه عزیزم 30 به بعد چاق میشی

ازدواج کنی چاق میشی

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
با برنامه ورزشی مچ دست هم پر میشه؟

خوشگلم مچ دست ک استخونه شما حتی پر خوری ام بکنی ساق دستت پر میشه مچ نمیشه ک

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
وزن ۴۶ قد ۱۵۸

من ۱۷۰

۴۲

تو خوبی ک😐😐😐

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
فک نمیکنم هرگز دچار چربی بشم😂 ممنون از راهنماییتون💙

بنابر تجربه خودم با قاطعیت میگم اشتباه میکنید

منم بدنم اصلا چربی نمیگرفت ولی وقتی نسبت به تغذیم بی توجه شدم شکم آوردم

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
میشه یه عکس از خود قرص و جای قرص بگیرین برام؟؟ ممنون میشم ازتون

اینه

البته این مدلشم اصل و قلابی داره باید تشخیص داد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

با جینسینگ جوش نزدی شما؟

نه اصلا