2777
2789
عنوان

یعنی واقعا هیچ راهی برای چاق شدن نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 67 پست
دستتون درد نکنه.ممنون قرصای شما گرده و سفید .مال من بیضی شکل و صورتی رنگ.🙄 ولی جلداش شبیه همه انگ ...

شکل قرصش فک نکنم زیاد مهم باشه یه شکل گیاه جینسینگ پشتش مهمه

تقلبیش گیاهه مثه عکس یه رنگی مثه صورتی و قهوه ای داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکل قرصش فک نکنم زیاد مهم باشه یه شکل گیاه جینسینگ پشتش مهمه تقلبیش گیاهه مثه عکس یه رنگی مثه صورتی ...

مثه اینکه اصله مال منم.البته من حدود ۱۰ روزه دارم مصرف میکنم یه ذره اشتهام تغییر کرده نسبت یه قبل.

شما چن دوره س دارین استفاده می کنین؟و چند کیلو وزن اضافه گردین؟؟

به نظرتون اگه مصرف قرص قطع بشه وزنتون کم میشه؟؟

مثه اینکه اصله مال منم.البته من حدود ۱۰ روزه دارم مصرف میکنم یه ذره اشتهام تغییر کرده نسبت یه قبل. ...

تو یه دوره اگه اصل باشه حدود ۸ کیلو اضافه میکنی

من اشتهام در کل خیلییی کمه به خاطر همین وقتی قطع میکنم وزنم برمیگرده دوباره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

تو یه دوره اگه اصل باشه حدود ۸ کیلو اضافه میکنی من اشتهام در کل خیلییی کمه به خاطر همین وقتی قطع می ...

ممنون میشم به سوالم جواب بدین.

بعد از قطع قرص حدودا بعد چه مدت وزنتون کم میشه؟؟

و اینکه چند بسته مصرف کردین؟؟

عوارًض نداره؟؟کبد آسیب نمیبینه؟؟

من اشتهام خیلی خیلی کمه،اون مدتی که جنسینگ مصرف میکردم خیلی خوب بود.حالا که مصرف قرصو قطع کردم اشتها ندارم.از طرفیم نمیشه که تا آخر عمرم جنسینگ بخورم که.

شما چطوری مصرف میکنین؟؟؟خواهشا اگه میدونین راهنمایی کنین،ممنون

ممنون میشم به سوالم جواب بدین. بعد از قطع قرص حدودا بعد چه مدت وزنتون کم میشه؟؟ و اینکه چند بسته م ...

عزیزم من بیشتر از ۱۰ بسته مصرف کردم بعد از قطعش شاید به فاصله یه هفته سریع لاغر میشم😕

برای من تا حالا عوارضی نداشته ولی خب قطعا این چیزا عوارض داره و تو دراز مدت خودشو نشون میده

دیگه استفاده نمیکنم چون همش ورمه و آدم تا کی همش قرص بخوره

هرچی ک میخوای بخوری هیچ وقتتتت هیچ وقتتت پودرای چاقی از عطاری نگیر

مثل پودر فرشته رویال و قرص های عطاری اینا زخم معده میگیری و باعث خونریزی معده میشه میتونی بزنی تو گوگل ببین چندین نفر نوشتن مشکل معده پیدا کردیم و خونریزی معده داشتیم هرچیزی ک خواستی استفاده کنی قبلش کلییییی تحقیق کن

چیزای مقوی بخور  مثل پودر جوانه ی گندم با ماست تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز

پودر لیدی میل از داروخاته میتونی بگیری مناسب زنان شیرده هست و چاق کننده ک طعمه وانیلیش خوشمزه تره شیره انگور و خرما با کنجد و ارده بخور من اینارو امتحان کردم

عزیزم من بیشتر از ۱۰ بسته مصرف کردم بعد از قطعش شاید به فاصله یه هفته سریع لاغر میشم😕 برای من تا ح ...

دقیقا،چون کورتون داره خیلی پف میکنی اما خود من شخصا خیلی لاغر و کم اشتهام.با این چاقی خیلی خوشگل شدم😌حالا موندم همینجوری.از یه طرف نمیتونم تا آخر عمرم قرص بخورم از یه طرفم تازه خوشگل شدم،بخدا درمونده شدم نمیدونم چیکار باید بکنم؟

شما در مورد قرص زینک برای چاقی چیزی شنیدی؟؟یا هر چیز دیگه ای؟😞

هرچی ک میخوای بخوری هیچ وقتتتت هیچ وقتتت پودرای چاقی از عطاری نگیر مثل پودر فرشته رویال و قرص های ع ...

من مشکلم اینه اشتها ندارم اصلا،یه سالم غذا نخورم گرسنه م نمیشه😔

دقیقا،چون کورتون داره خیلی پف میکنی اما خود من شخصا خیلی لاغر و کم اشتهام.با این چاقی خیلی خوشگل شدم ...

منم چاق میشم خیلی خوشگل میشم☹

من قرص زینکم خوردم تاثیر خاصی نداره

الان میخوام سویق بخرم خداکنه بدرد بخوره

شیرخشکم خوبه برا چاقی

من مشکلم اینه اشتها ندارم اصلا،یه سالم غذا نخورم گرسنه م نمیشه😔

قرص مولتی ویتامین اشتهارو زیاد میکنه عزیزم روزی یدونه میتونی بخوری

ناشتا شیره ی انگور یا خرما بخور

اشتهارو زیاد میکنه 

من به جای قرص مولتی

شیره ی خرما میخورم

منم چاق میشم خیلی خوشگل میشم☹ من قرص زینکم خوردم تاثیر خاصی نداره الان میخوام سویق بخرم خداکنه بدر ...

ای بابا

شیر خشک رو مصرف کردین،خواهشا خواهشا به منم تاثیرش رو بگین.اگه خوبه مصرف کنم😞دلم میخواد این چاقیم بمونه😫

مولتی ویتامینم مصرف کردم تاثیر چندانی نداشته.😞

شیره خرما بخور من خودم طوری بودم ک یع وعده در روز میخوردم سیر بودم 

ولی شیره خرما ک بخورم دیگه ناهار دو بشقاب برنج میخورم حداقلش😅