2777
2789

امروز رفتم انتقال جنین اما گفت کیست دارم و بهتره فریز کنم بعد انتقال بدم.اما من قبول کردم دوتا دونشو برام انتقال بدن.میشه برام دعا کنید و صلوات بفرستید من باردار بشم با این دو تا جنین؟؟ همسرم سرطان داره و اینجا نیست.باید حتما اینجا باردار بشم بعد برم.خیلی دلشکسته و درمونده شدم.😔😔😔

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

100تارمیفرستم دعام‌ نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا کمکت کنه

از ایمان همیشه معجزه رخ میده.

ایمان داشته باش که میشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی عزیزم؟؟

100تا صلوات میفرستم جانم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

[QUOTE=160085236] حالا همسرت سرطان داره فعلا برای انتقال اقدام نکن [/QUOTEهمسرم سرطان پروستات داره و نمیتونه دیگه بچه دار بشه ایرانم نیست اینجا فریز کرده اسپرماشو

همطرم طرطان پروستات داره و نمیتونه دیگه بچه دار بشه ایرانم نیست اینجا فریز کرده اسپرماشو

خدا شفاش بده دکترا چی میگن حالش در چه حده خوبه یا بده اگه خیلی بده بنظرم دست نگه دار برای انتقال اقدام نکن 

اوکی شکر 
خدا شفاش بده دکترا چی میگن حالش در چه حده خوبه یا بده اگه خیلی بده بنظرم دست نگه دار برای انتقال اقد ...

خداروشکر حالش بهتر شده هورمون درمانی میکنه بعد عملش

برات حمد میخونم و صلوات میفرستم گلم 

برای همسرتم حمد میخونم 

حاجت دلت روا 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد