2777
2789

ی نظر ازتون میخواستم من میخوام برم رشته حقوق آزاد بخونم شنیدم بعضی از فارغ التحصیلای حقوق ی حقوق دیگه هم میخونن

شرایطش چطوریه چند مدل حقوق داریم؟

شما میشناسین کسایی که قبلا ی حقوق خوندن الان ی حقوق دیگه هم بخونن؟

راضی هستین از رشتتون؟

چند مدل حقوق خوندن مزیتش چیه؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

واسه ارشد، گرایش های دیگه رو میتونی بخونی

مثلا حقوق عمومی

حقوق خصوصی 

حقوق بیت الملل

حقوق خانواده 

حقوق نفت و گاز 

و و و

هرکدوم بصورت تخصصی توو ارشد. ی حقوق دیگه نیس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حقوق تا لیسانس کافیه بنظر خودم چون باید آزمون استخدامی بدی قبول نشی تو آزمون مدرکت بدرد نمیخوره، ...

برای آزمون چند مدل مدرک حقوق بدرد میخوره

منظورم ایته که تو آزمونای مختلف چند مدل گرایش حقوق میخوان معمولا؟

برای آزمون چند مدل مدرک حقوق بدرد میخوره منظورم ایته که تو آزمونای مختلف چند مدل گرایش حقوق میخوان ...

فقط لیسانس حقوق  میخوان

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
واسه ارشد، گرایش های دیگه رو میتونی بخونی مثلا حقوق عمومی حقوق خصوصی  حقوق بیت الملل حقوق خ ...

آها یعنی اگر نخوام آزمون وکالت شرکت کنم میتونم برای ارشد یکی از این گرایشایی که گفتین رو بخونم؟

این گرایشا مربتط با وکالت نیستن؟

آها یعنی اگر نخوام آزمون وکالت شرکت کنم میتونم برای ارشد یکی از این گرایشایی که گفتین رو بخونم؟ این ...

برای آزمون وکالت همون کارشناسی یا لیسانس حقوق کافیه

ارشد و گرایش ها برای ازمونهای استخدامی خوبه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
برای آزمون وکالت همون کارشناسی یا لیسانس حقوق کافیه ارشد و گرایش ها برای ازمونهای استخدامی خوبه

ممنون عزیزدلم پس خود کارشناسیش گرایش نداره؟

ممنون عزیزم پس لیسانس حقوق خودش گرایش نداره تا ارشد؟

نه عزیزم.حقوق یه لیسانس بیشتر نداره.به ارشد که بری تقسیم میشه به خصوصی و بین الملل و جزا و اینا

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
ممنون عزیزدلم پس خود کارشناسیش گرایش نداره؟

نه

نه عزیزم.حقوق یه لیسانس بیشتر نداره.به ارشد که بری تقسیم میشه به خصوصی و بین الملل و جزا و اینا

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین

راستشو بخواین منم برای شرکت تو آزمون استخدامی میخوام بخونم 

کدوم ارگانها معمولا این رشته رو میخوان؟

عذر میخوام سوالام زیاد شد🙈

ممنونم عزیزم🌹

🌹🌹

فقط میدونم ازمون وکالتش بسیار تا بسیار سخته همین اتفاقا دیشب با یه لیسانسه دو رقمی حقوق شهید بهشتی داشتم حرف میزدم تو سایت

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍