2777
2789
عنوان

کلیه درد و پهلو درد در بارداری

356 بازدید | 11 پست

هفته ۱۲ امروز کلیه چپم درد میکنه و زیر دلم سمت چپ و بعضی وقتا یه دفه تیر میکشه ینی اتفاق بدی قراره بیفته😓😓😓😭😭😭😭😭

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش چیزی نیست. من هفته ۱۵ هستم. درد پهلو داشتم یکم. چهارشنبه نوبت دکترم بود که چک کر گفت هیچ ...

انشاالله که چیزی نباشه و به سلامتی هممون نی نی های خوشگلمونا بغل بگیریم😍😍😍

عزیزم منم 3روز پیش دقیقا مشکلات تو رو داشتم با چادر 3روز کمرمو بستم خوب شد و واسه درد زیر شکمت اگه خیلی تیر میکشه حتما برو دکتر چون به من شیاف پروژسترون داد مطمئن باش چیزی نیس بخند😊

عزیزم منم 3روز پیش دقیقا مشکلات تو رو داشتم با چادر 3روز کمرمو بستم خوب شد و واسه درد زیر شکمت اگه خ ...

مرسیییی از این همه انرژی مثبتت😘😘😘😘

واقعا؟؟؟ینی نگرانش نباشم؟ ممنون🥰🥰🥰

اره منم داشتم همین درد ،وسط تابستون شال بستم دور کمرمو تاخوب بشه بعد ازون سعی کردم همیشه حداقل شلوارک بپوشم که کمرم حفظ کنه ،چون گرمم میشد یه پیراهن میپوشیدم سردی کردم بعدش خوب شدم ،تیر کشیدنم اگه کار کردی تیر کشید استراحت کن وگر نه شیاف باید استفاده کنی 

اره منم داشتم همین درد ،وسط تابستون شال بستم دور کمرمو تاخوب بشه بعد ازون سعی کردم همیشه حداقل شلوار ...

اخه نمیتونم لباس زیاد ک میپوشم یا گرمم میشه حالم بد میشه😓