2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شادمهرو عشقه 😚😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
بس که مودب با اخلاق و با شخصیت تشریف دارن

ماها که عاشق همون اخلاق و رفتارشیم

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
و فحشایی که به همه و مادرش میده...ولش کن بیخیال.دیگه ریپ نکن

شما باید بلید بگیری که به نظر و سلیقه 

دیگران احترام بداری عزیزم

دلیل نمیشه حرفتو بزنی بعد بگی بیخیال ریپ نکن😒😒

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨

از ایرانی ها

هایده

مهستی

پوران

شجریان پدر و پسر 

خواجه‌امیری پدر و پسر

سیاوش قمیشی

محسن چاووشی

علیرضا قربانی

سالار عقیلی

شادمهر عقیلی

حجت اشرف‌زاده

علی عبدالمالکی

آرون افشار

من به همه علاقه دارم اگر خواننده دیگه‌ای هم هست که نام نبردم شما بگید😅

تموم خواننده های دنیا یه طرف  مسیح و آرش یه طرف😍😍😍 @mord    

دقيقا 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak