2777
2789

پارسال پکیج رو نصب کردیم،خود نصابش برامون روشنش کرد و هواگیری کرد،تا الان شوفازها خاموش بود دیگه هوا سرده میخوام روشنشون کنم،باید باز هواگیری کنم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ما هواگیری نکردیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشنش کردین؟فقط همون پکیج رو روشن کنم شوفازاهم باز کنم؟؟

اره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هواگیری شوفاژ معمولا در شروع فصل سرما برای بهبود عملکرد رادیاتورها و بعد از زمستانی کردن موتورخانه یا پکیج انجام میشود. وجود هوا در داخل لوله ها و رادیاتور شوفاژ باعث میشود که گردش آب شوفاژ به کندی صورت گرفته و از آنجا که اساس کار شوفاژ بر چرخش آب است رادیاتورها سرد شده یا کمتر گرم شوند. برای هواگیری شوفاژ : https://tehranpiper.ir/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D9%81%D8%A7%DA%98/ بعد از باز کردن شیر فلکه ها موتورخانه و پکیج در رادیاتورهایی که هواگیر خودکار ندارند بایستی در قسمت فوقانی شوفاژ و روبروی شیر رفت رادیاتور با استفاده از آچار مخصوص مربعی شکل یا پیچ گوشتی دوسو استفاده کرد. در برخی از رادیاتورها با کمی هواگیری شوفاژ به سرعت گرم شده و با خارج شدن مقداری آب رادیاتور هواگیری میشود اما در بعضی رادیاتورها به دلیل رسوب گرفتگی رادیاتور , بسته بودن شیر رفت و برگشت یا شیر فلکه ورودی شوفاژ واحد , خرابی پمپ سیرکولاسیون پکیج یا موتورخانه و کیپ شدن لوله کشی شوفاژ از دلایلی است که ممکن است مانع شوند که رادیاتورها گرم شوند.