2777
2789
عنوان

کوبیدن درب مسجد فردا صبح قبل اذان(عیدی گرفتن از حضرت زهره)

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما فردا روز آخر صفر هست پایان  صفر رو تبریک میگیم 

پس فردا که از ۱۲ شب به بعد ربیع اول میشه و دیره

حتما شب قبلش باید رفت

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 
میشه اگه رفتی واسه امضای منم دعاکنی؟

عزیزم،صبر داشته باش منم برات دعا میکنم،خدا بهتر میدونه کی حاجتت برآورده کنه به حضرت علی اصغر متوسل شو و عجله هم نکن استراحت بده به خودت نگران نباش،بسپار به اون حکیم مهربان و دلسوز ،صلاح خودشو بهتر از خود بنده میدونه ،و اینم بدون که بدون اجر نیست،پس آر و م باش و توکل کن 

بعضی عادت دارند به هر قیمتی شده عبادت کنند.عزیز من قرآن این همه سفارش میکنه به تفکر.شما قرآن رو رها کردی و میچسبی و به اعمالی که هیچ پشتوانه عقلی و نقلی نداره؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم خونه بابام ک بودیم میرفتیم هر سال درب آخرم میرفتیم مسجد گوهرشاد توی حرم ن عزیزم خرافات چرا تاز ...

اون برای شام غریبان آقا امام رضا علیه السلام هس🙄😢

شب اول ماه ربیع الاول هجوم و حمله به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها است

بعضی عادت دارند به هر قیمتی شده عبادت کنند.عزیز من قرآن این همه سفارش میکنه به تفکر.شما قرآن رو رها ...

یعنی الان این ک استارتر میگه اشتباه ؟؟من تا حالا نشنیده بودم .ولی فک نکنم چیزی ک ادمو ب خدا نزدیک تر کنه بد باشه 

اون برای شام غریبان آقا امام رضا علیه السلام هس🙄😢 شب اول ماه ربیع الاول هجوم و حمله به خانه حضرت ...

نه عزیزم دقیقا میرفتیم دم مساجد7تا مسجدی ک رو ب قبلس میزدیم و خبر میدادیم ب حضرت زهرا ع ک سفر تموم شده

ممنونم خدا جون...
یعنی الان این ک استارتر میگه اشتباه ؟؟من تا حالا نشنیده بودم .ولی فک نکنم چیزی ک ادمو ب خدا نزدیک تر ...

بله اشتباهه.حتی عبادت و پرستش خدا و زیارت اهل بیت هم باید متفکرانه و عاقلانه باشه.نه عقل تایید میکنه نیمه شب کسی بره مسجد و درب رو بکوبه.قراره با کوبیدن این در چه اتفاقی بیفته که با عبادت کردن در منزل نمیفته؟

نه روایتی وجود داره در این مورد

و نه حتی در زندگی یکی از علما و اولیا دین چنین چیزی وجود داره.

نزدیکی به خدا درست،اما از راه صحیح.

مثلا اگر شیطان بگه نماز بخون،شما نباید بخونید چون امر خدا نیست.نمیشه با این فکر که نماز عبادته نماز خوند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....