2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بابت راهنمایت😉

فداتشم برام دعا کن😘

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
محتاجم ب دعا شما هم برای من دعا کنید😍😘

چشم‌حتما💖

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
منم پیش نظرزاده میرم  بیمارستانتو انتخاب کردی

من هنوز باردار نیستم هستم خدا هنوز بهم بچه نداده

واسه چکاپ رفتم پیشش چندباری و واسه اقدام

ولی موسی بن جعفر و رضوی میدونم میشینه اگ ی روزی خدا بهم بچه داد بستگی ب جیبمون داره ک کجا برم😉

شما کدوم بیمارستان میری؟

هزینه هارو نگفته بهت؟

راضی ازش واسه بارداری رفتی پیشش؟

ممنونم خدا جون...
بازم ممنونم گلم با اون دل پاکت واسه همه ی چشم انتظارا هم دعا کن مخصوصا توواین شبا

چشم‌گلم وگ قابل باشم حتما❤انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

من هنوز باردار نیستم هستم خدا هنوز بهم بچه نداده واسه چکاپ رفتم پیشش چندباری و واسه اقدام ولی موسی ...

اها منم پیشش رفتم خوش برخورد بود ولی از اینکه ۳ تا ۳ تا میرن داخل راضی نیستم راحت نمیتونم حرف بزنم ولی میگن موقع زایمان خیلی خوش برخورده و ازش حساب میبرن چون رئیس زایشگاه رضویه

انشالله که نی نی دارشی به زودی😘

من رضوی میرم اگه طبیعی باشه با هزینه های جانبی حدودا ۶تومن هزینش میشه

خوش اومدی آوای مامان😘😍
اها منم پیشش رفتم خوش برخورد بود ولی از اینکه ۳ تا ۳ تا میرن داخل راضی نیستم راحت نمیتونم حرف بزنم و ...

ممنونم عزیزم

ایشاالله

امیدوارم شمام به موقع نی نی خوشگلتو صحیح و سالم تووبغلت بگیری

ممنونم خدا جون...
خیلی خودخواهه کم وقت میذاره و بی اعصاب

تعجب میکنم ، من که هر وقت رفتم واقعا خوش برخورد بوده 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️