2777
2789
وای چه حس خوبیه ادم ببینه بعد بمیره  من حس میکنم امام زمانو ببینم بعد بمیرم خیلی ارامش داره ...

میگن اونایی که این آرزو رو دارن اون موقه زنده میشن بعد از مرگشون و میبینن حکومت عدل و داد رو

البته شنیدم مطمعن نیستم

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یارای امام زمان ۳۱۳ نفرن کهونشونو واس امام زمان میدن فقط ب خوبی ربط نداره

یارانش ۳۱۳ نفر فقط نیستن . ۳۱۳ تا سرگروه هستن که هزاران نفر عضو این ۳۱۳ سرگروهان

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
عزیزم یارای امام زمان ۳۱۳ نفرن کهونشونو واس امام زمان میدن فقط ب خوبی ربط نداره

یارای امام زمان میلیون ها نفرن ۳۱۳ نفر هسته اصلی لشکرشونن نه همه ی یاراشون

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
یارانش ۳۱۳ نفر فقط نیستن . ۳۱۳ تا سرگروه هستن که هزاران نفر عضو این ۳۱۳ سرگروهان

میدونم منظورم اینه خوش ب حال اون ۳۱۳ نفر اصلا ما اونموقع زنده هستیم یارش باشیم؟یارش منظورم زیر دست اون۳۱۳نفره

شوخی نکردم جدی گفتم این یکی از ارزوهامه🥺🥺

میدونم چی میگی عزیزم‌.خیلیا خیلی ضربه ها سرهمین موضوع پرده و این جور چیزا خوردن.درک میکنم کاملا

لطفا برای ظهورشون صلوات بفرستید.با اشک بخدا دارم مینویسم.میدونم آرزوی همتونه که دنیا به عدل و داد برسه.واقعا داریم زیر بارمشکلات کمرخم میکنیم کم کم.دنیا دنیای قبل نیست.حتما همگی تا الان متوجه تغییرات شدیت.این جمعه نیومدی آقای خوبم...

ولی ما هنوز منتظرت میمونیم

وجود ایشون سراسر نور و خوبیه...نیازه ب تغییر نیست...عدالت جهانی میشه....دردا درمان...خود ب خود همچی درست میشه....خدایا توفیق دیدارش رو نصیب ما کن

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
میدونم منظورم اینه خوش ب حال اون ۳۱۳ نفر اصلا ما اونموقع زنده هستیم یارش باشیم؟یارش منظورم زیر دست ا ...

هستیم؟؟زیر دستای اون ۳۱۳نفر اون زمان زنده ان؟؟یا ممکنه مرده باشن بعضیاشون بعد زنده شن اونموقغ؟

میدونم چی میگی عزیزم‌.خیلیا خیلی ضربه ها سرهمین موضوع پرده و این جور چیزا خوردن.درک میکنم کاملا

آره واقعا 

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

همش فکر میکنم به این که شاید الان امام زمان داره تاپیکمو میخونه....

از طرفیم از گناهانم شرمنده میشم.

ولی واقعا آرزومه باشم و ببینمشون.

و به یچیز دیگه هم فکر میکنم.سال ها قبل که ارتباطات شبکه ای و رسانه ای نبوده مردم اون زمان نمیتونستن امامشونو ببینن.ولی ما میتونیم....

جالبه