@نی_نی_یار_3 خواهش می کنم به این کاربر رسیدگی کنین داره آموزش خودکشی
آموزش خودکشی😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Turk girl. مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚♀️
فکر کنم افسردگی گرفتی و الان تو فاز شیدایی یا اسکیزوفرنی بعد مشکلی که برات پیش اومده داره بروز پیدا میکنه من این احساسات و گذروندم اما جا نزدم دارم می جنگم برای خواستم دل به دریا زدم اگه بمیرم از یاد همه میرم و کنایه و طعنه اش می مونه برای خانواده م اما دوست دارم با شکوه بمیرم
موسیقی عجیبی است مرگ بلند میشوی و چنان آرام و نرم می رقصی که دیگر هیچ کس تو را نمیبیند
خداروشکر خیلی بهترن گرچه پدر و مادرم آسیب زیاد دیدن ولی خداروشکر خوبن در کل
ممنونم از احوال پرسیت عزیزم
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن