2777
2789
@نی_نی_یار_3     خواهش می کنم به این کاربر رسیدگی کنین داره آموزش خودکشی

آموزش خودکشی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان نگران نباشین جایی به این راحتیا قرص نمیدن مگه خدایی نکرده تو خونه داشته باشن 

استارتر خدا بهت عقل بده عزیزم هیچی ارزش جون آدم رو نداره 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
بچه ها استارتر ۱۵ سالشه ها کلی از بابا مامانش گله داره قبلنم قصد خودکشی داشته

واقعا؟اسی کجارفتی؟ 🥺🥺🥺🥺🥺

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
حتما امتحان ميكنم اگه با قرص نمردم:))))

فکر کنم افسردگی گرفتی و الان تو فاز شیدایی یا اسکیزوفرنی بعد مشکلی که برات پیش اومده داره بروز پیدا میکنه من این احساسات و گذروندم اما جا نزدم دارم می جنگم برای خواستم دل به دریا زدم اگه بمیرم از یاد همه میرم و کنایه و طعنه اش می مونه برای خانواده م اما دوست دارم با شکوه بمیرم

موسیقی عجیبی است مرگ بلند میشوی و چنان آرام و نرم می رقصی که دیگر هیچ کس تو را نمیبیند
عزیزم خانوادت حالشون خوبه؟؟

سلام گلم خوبی 

خداروشکر خیلی بهترن گرچه پدر و مادرم آسیب زیاد دیدن ولی خداروشکر خوبن در کل

ممنونم از احوال پرسیت عزیزم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

اسی نیست فقط دعا کن خودکشی نکرده باشه که اولین نفر یقه تورو میگیرن بدبخت 

@مامان__امیرطاها    

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
اسی میست فقط دعا کن خودکشی نکرده باشه که اولین نفر یقه تورو میگیرن بدبخت  @مامان__امیرطاها & ...

من اینجاگفتم فقط عقل خودش کجابودبه من چه

لیوان سرد و گرم بشه میشکنه چه برسه به قلب آدمابا هم مهربون باشیم شاید فردایی نباشه
سلام گلم خوبی  خداروشکر خیلی بهترن گرچه پدر و مادرم آسیب زیاد دیدن ولی خداروشکر خوبن در کل مم ...

خدارو شکر عزیزم،☺️ الهی عمرشون دراز باشه،💋😙😍

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
خدارو شکر عزیزم،☺️ الهی عمرشون دراز باشه،💋😙😍

مرسی مهربونم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن