2777
2789

[QUOTE=] از عطاری ها [/QUOTE]

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_3    

عزیزان ,یه عده و ایشون داره استارتر رو تشویق به خودکشی میکنه خواهشا رسیدگی کنید اینکار طبق قانون جرمه و مجازات داره

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی مایه ننگ جامعه اس که بویی از انسانیت نبرده

همه ما ممکنه یجاهایی کم بیاریم و فکر خودکشی به سرمون بزنه

اگه همه آدما این طرز تفکر رو داشته باشن که دیگه واویلا

به این فکر کنید که شاید مقدر شده که شما این تاپیک رو ببینید و منصرف کنید اون فردو

حالا میتونید نظرات احمقانه و راهکار خودکشی بدین و شعور خودتونو نشون بدین یا میتونین کمک کنید یه آدم دوباره سرپا شه

امروز تو سومین نفری هستی که میبینم میخواد اینکارو انجام بده پس حرفایی که یجا دیگه ام زدم رو باز میگم 

چرا ما باید بخاطر عوضی بودن افراد دیگه خودمونو بکشیم

شاید این خیلی کلیشه ای باشه
ولی بازم میگمش
نمیدونم به الله اعتقاد داری یا نه
ولی اون هرکسی قدرت کافی داده
فقط دربارش خبر نداریم
کدوم مادری قبل از اینکه مادر بشه فک میکنه میتونه از پسش بر بیاد؟ کی فکرشو میکنه بتونه از پس درد زایمان که از بدترین درداست بر بیاد و زنده بمونه؟ بتونه یه بچه رو بزرگ کنه اون همه فشار روانی و جسمی بکشه
هیچکس نمیدونه چه قدرتی داره تا زمانی که مسئله مرگو زندگی بشه مثه همین مادر شدن
میدونی چرا الان انقد خسته ای؟
چون تمام این مدت مقاوم و قدرتمند بودی
تا حالا بهش توجه کرده بودی؟
تو این همه سال زندگی کردی و درداتو یا خودت کشیدی
حق داری عصبانی باشی
حق داری گریه کنی و فریاد بزنی
ولی چرا باید خودتو بکشی وقتی میتونی همه اینکارارو بکنی و با قدرت دوباره پاشی
تو میتونی بشینی واسه همه دردات زجه بزنی
واسه همه چیزایی که داری و نداری غصه بخوری و زار بزنی
این نشونه ی اینه که تو یه آدم محکمی و دووم آوردی دربرابر خیلی چیزا
تو قوی هستی
ولی فقط خسته شدی
بعد از یه خستگی در کردن بازم میتونی محکم باشی
فقط کافیه بخوای!

اسی رفتم دستشوییمونو بشورم بوی شیمیایی جرم گیر و وایتکس که مشامم خورد وااااای همچین فرار کردم حیاط که نگو از ترس اینکه بوش میره ریمو میسوزونه میمیرم😂   ببین خانوم خودکشی به این سادگیا نیست خدا این همه نعمت نداده که خودمون با دست خودمون ببریمش زیر خاک. قدر سلامتیتو جوونیتو بدون

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

بچه ها ولی جدی تشویق به خودکشی و آموزش روشش جرمه طبق قانون جرایم اینترنتی

اگه خدای نکرده اسی کاری کنه و خانوادش سابقه اینترنتشو بررسی کنن از کسایی که بهش راهکار دادن میتونن شکایت کنن

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]