2777
2789
عنوان

چقدغم انگیز

343 بازدید | 17 پست

دلم میخادبایه مشاورحرف بزنم اما واقعا توان مالیشو ندارم کلی پول بدم کسی مشاوره انلاین یاتلفنی رایگان سراغ نداره

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب نمیدن

چرا جواب میدن 

کدوم شهری ؟ 

تهران هر روز جواب میدن ، شهرهای دیگه ، فکر میکنم روزای تعطیل تعطیله

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چرا جواب میدن  کدوم شهری ؟  تهران هر روز جواب میدن ، شهرهای دیگه ، فکر میکنم روزای تعطیل ...

اره تعطیله

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

استارتر یه مشاوره هم هست ، خانم دکتر عراقی ، بالای 300_400 تا وویس ازش گوش کردم ، تو تل گرا م ، واقعا دانا و پخته و با سواده

میتونی بری تو پیجش مشکلتو بگی ، ولی خب خیلی طول میکشه جواب بده ، بعضیا چند بار چند بار پیام میذارن که یه بار ، پیامشونو جواب بده 

البته مشاوره تلفنی هم انجام  میده ولی پولیه ، اما پیام مردمو رایگان جواب میده 

میخوای یه سر بزن ، 

اسم کانالش ، مشاوره ی ریحانه ی بهشتی 

@Moshavere_Channel

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
دکتر حبشی رو ک ان شاالله خدا خیرشون بده مشاوره ی تلفنی رایگان میده؛ نگن تبلیغه    

شمارشولطف میکنی

خودت با اون مرکز صحبت کردی ، مطمئن هس

من زنگ زدم صحبت کردم ، درباره ی یه خواستگار میخواستم مشورت بگیرم 

اما بیشتر به حرفم گوش کرد و یه جواب خیلی معمولی داد  ، (تصمیم خودته ، ببین چی برات اولویته )

خب قانع نشدم و حضوری رفتم  پیش مشاور 

شاید چون باید خودم انتخاب میکردم ، احساس میکنم ، مشاوره ی تلفنی حداقل برای من مفید نبود