2777
2789
عنوان

عکس اسنپ چتی

109 بازدید | 3 پست

بچها پروفایل من همش عکسای خودم طبیعی و خوشکله  

حالا یکی با اسنپ چت گرفتم  خوب شده دلم میخواد بزارم اما دودلم  چون ادم مهمی پروفایلمو  چک میکنه 

یعنیاون ادم واسم مهمه ایا بزارمش؟ با فیلتره  همین گوش  های خرسی 

اره چرا که نه

هرچقدرم مهم باشه تو خودت باش و چیزی که دلت میخوادباشی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نذار

صورت طبیعی آدم بهتره

بنطر من باشخصیت تره آدم تا اون عکسی که اسنپ چتی باشه نظرمو گفتم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی*