2777
2789
عنوان

لکه بینی با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 7686 بازدید | 204 پست
منم دوسال ونیم ازدواج کردم

تقریبا هم سنیم😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

کارت واقعا عاقلانه بوده من ۶ ماه عین بز اقدام طبیعی کردم نشد. بعد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم بخاطر ا ...

چقدر بز

اخرش چی شد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت واقعا عاقلانه بوده من ۶ ماه عین بز اقدام طبیعی کردم نشد. بعد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم بخاطر ا ...

ای خدا مردم از خنده  ان شاالله ک این ماه مامانی اگرم نشد از اول پریودی این چیزهایی ک گفتم استفاده کن هم خودت هم همسرت کیستت هم اب میشه

جدا؟ 😍😍

اره دیگه

چندروز اقدام کردی گلم؟

از روز۱۳سیکل(۱۷ اردیبهشت) ی شب درمیون اقدام کردم فکر کنم ۴-۵مرتبه اقدام کردم روز۲۹ اردیبهشت بی بی چک مثبت شد

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
تنبلی تخمدان داشتی؟

نمیدونم عزیزم اصلا من دکتر نرفتم فقط واسه آمپول رفتم مطبش که برام بنویسه

من هرماه پریود میشدم اما منظم نبود

از روز۱۳سیکل(۱۷ اردیبهشت) ی شب درمیون اقدام کردم فکر کنم ۴-۵مرتبه اقدام کردم روز۲۹ اردیبهشت بی بی چک ...

ان شاالله نی نی تو ب سلامتی تواغوشت بگیری عزیزم جنسیت فندوقت چیه؟

ان شاالله نی نی تو ب سلامتی تواغوشت بگیری عزیزم جنسیت فندوقت چیه؟

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله قسمت شما گلم

پسره عزیزم

ای خدا مردم از خنده  ان شاالله ک این ماه مامانی اگرم نشد از اول پریودی این چیزهایی ک گفتم استفا ...

دوسین بخاطر کیستم خریدم دوسه شب خوردم ول کردم دارم هنوز این ماه نشد میخورم . ان شاالله ک جفتمون این ماه مامان بشیم 

ان شاءالله این ماه نتیجه میگیری عزیزم

توکلت به خدا باشه

نمیدونم عزیزم اصلا من دکتر نرفتم فقط واسه آمپول رفتم مطبش که برام بنویسه من هرماه پریود میشدم اما م ...

عزیزم ببخش انقدسوال میپرسم امپولت عضلانی بود یا دورناف بود؟؟