2777
2789
عنوان

لکه بینی با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 7682 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز ۳ تا ۸ میخورن دیگه پس هنوز پریودت تموم نشده لکه بینی هم جز پریوده

اخه قبلا فقط سه روز پریودبودم این ماه حجم پریودیم زیادبود امروزهم ک هفت روزبود لکه بینی داشتم 

ان شاالله توکل بخدا لمپول هم زدی؟ من امشب تازه قرصم تموم شد

ن دکترم امپول نداده . شبی یکی خوردم . ن سونو ن آمپول . من کیست اندومتریوز دارم شوهرمم ضعیفه . احتمالش کمه . قراره سه ماه بخورم اگه باردار نشدم برم ای وی اف 

ن دکترم امپول نداده . شبی یکی خوردم . ن سونو ن آمپول . من کیست اندومتریوز دارم شوهرمم ضعیفه . احتمال ...

ان شاالله ک بارداری عزیزم برای همسرت داروندادن؟؟ من پلی کیستیکم شبی دوتاخوردم

اخه قبلا فقط سه روز پریودبودم این ماه حجم پریودیم زیادبود امروزهم ک هفت روزبود لکه بینی داشتم 

اشکال نداره بیشتر شد لکه بینیت یعنی بیشتر از روز دهم برو دکتر بهت دارو میده ،گرمی نخور 

هر چیز که در جستن آنی آنی!
اشکال نداره بیشتر شد لکه بینیت یعنی بیشتر از روز دهم برو دکتر بهت دارو میده ،گرمی نخور 

دوشنبه میرم برای سنوواژینال برای سایز فولیکول اخه من دوسین هم میخورم برای سردی رحم ماه قبل بدون دارو فقط باخوردن گرمیجات یه فولیکول بالغ داشتم توروز نهم سایزش18بود ولی مشکلم تو ازاد نشدنشه این ماه قرص خوردم 

ان شاالله ک بارداری عزیزم برای همسرت داروندادن؟؟ من پلی کیستیکم شبی دوتاخوردم

ن انگار دکتر میخواست کامل قطع امید کنم بعد برم ای وی اف . حتی نگفت همسرم مشکل داره بعدا از روی خود ازمایش فهمیدم و ب دکتر دیگه ای نشون دادم گفت مشکل داره . همسرم فعلا دارو نمیخوره