2777
2789

دوستان پارسال فرش خریدم الان میخوام مبلامو بدم هم تعمیر کنن برام هم پارچه شو رنگ فرش کنن برام ..به نظرتون چه رنگی انتخاب کنم برای مبل.. روشن میخوام کمک کنید خدا خیرتون بده😚

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .

کرم یا صورتیه ملایم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم یا صورتیه ملایم 

کلا کرم ؟دو رنگ بخوام چی؟ مثلا تکی یه رنگ سه نفره و دو نفره یه رنگ دیگه 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .
مبارکه عزیزم به نظرم یه رنگ کرم ارامش خاصی بده به دکوراسیونتون

مرسی فدات شم😚 همه رو یه رنگ کنم به نظرت؟

کلا کرم ؟دو رنگ بخوام چی؟ مثلا تکی یه رنگ سه نفره و دو نفره یه رنگ دیگه  

من یه رنگو ترجیح میدم میتونی کوسن هاشو رنگ تیره تر بگیری آبی خوش رنگ یا قهوه ایه متوسط

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔