2777
2789

ما که از هم دوریم ۷ روزی هست . دوران عقد. هستم

وقتی که کنار همیم یا در کل تماس تصویری میگیریم 

بیشتر اون صحبت میکنه و قربون صدقه میره .

من بیشتر گوش میدم.

امروز بهم گفت تو هم حرف بزن صدای قشنگت آرومم کنه.

من ولی زیاد حرف نمی زنم.

از یه طرف هم گفت من شنیدم همه زنا دوس دارن زیاد حرف بزنن عزیزم نریز تو خودت بگو.

وای چیکار کنم از چی حرف بزنم .🤦‍♀️

قوبربون صدقه هم می ریم ها ولی بقیه اش همش اون داره یه چی تعریف میکنه 

خیلی وقتا میگه تو هم تعریف کن دیگه دهنم خشک شد 😅😓

من انگار اصلا یادم نمیا چی بگم. کلا آدم پرشور و هیجان ولی درون گرایی ام . حتی غیبت هم نمیکنم.

چیکار کنم؟؟؟؟

میترسم کم کم میلش بخوابه. به خدا شوهرم فرشته اس. تو بعضی تاپیک ها گفتم ویزگی هاشو. عالیه . دوس ند

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

دوس ندارم اخلاقش عوض شه

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بنظرم از بی دغدغه بودنه این تاپیک

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از بی دغدغه بودنه این تاپیک

به خدا همین چند دقیقه پیش تماس تصویری گرفتیم. بهم گفت حرف نمیزنی چرا .گفت اگه من شروع نکنم تا چند روز ساکت میمیونیم

فکر کن تنها دوستیه که داری،با دوستت چطوری حرف می‌زنی.اصلا معذب نباش،وای من خودم عاشق اینم که همسرم خونه باشه و باهاش حرف بزنم ولی اون متاسفانه یا سر کاره یا هم اگه خونه باشه سرش تو گوشیه،بعضی وقتها اینقده حرف میزنم که حس میکنم اصلا گوش نمیده

به خدا همین چند دقیقه پیش تماس تصویری گرفتیم. بهم گفت حرف نمیزنی چرا .گفت اگه من شروع نکنم تا چند رو ...

خب کم کم پیش میاد دیگه تو هم حرف میزنی نگران نباش اصلا ناراحتی نداااره اصلا

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
توم تعریف کن از کارات از چیزای بامزه ای که اتفاق افتاده

اصلا اون لحظه انگار یادم نمیاد.

آخه من شخصیت م جوریه که از همون لحظه لذت میبرم اصلا فکر خاطره هام نیستم

خواهر ما ۴ سال از هم دوربودیم،هر سه ماه یکبار همدیگرو میدیم تو دوران نامزدی شوهرم ازم سرد نشد...تو حالا ۷ روز ندیده میگی میترسم سرد شده

....بعضی اوقات دوری هم لازمه ک بیشتر قدرتو بدونه...

شنیدی میگن از هر چی بترسی سرت میاد؟

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....
اصلا اون لحظه انگار یادم نمیاد. آخه من شخصیت م جوریه که از همون لحظه لذت میبرم اصلا فکر خاطره هام ن ...

منم نامزد دارم زیاد زنگ نمیزنه ولی وقتی زنگ نمیزنه مکالممون طول می‌کشه بیشتر شوخی و سربه سرهم میزاریم

خواهر ما ۴ سال از هم دوربودیم،هر سه ماه یکبار همدیگرو میدیم تو دوران نامزدی شوهرم ازم سرد نشد...تو ح ...

بخاطر دوری که نه. متن رو کامل بخون