حدود دوساله از شوهرم جدا شدم حالا رفته جایی خواستگاری خانواده دختره هم اومدن در خونمون برای تحقیق کلی هم پشت سر من دروغ گفته بودن مثلا پای پسره مشکل داشت اصلا معلول جسمی حرکتی بود حالا گفتن من پاشو اینجوری کردم یا گفتن ما گفتیم ۶ ماه برین زندگی کنین درصورتی که اینجور نبود گفتن من زندگی کن نبودم و میخواستم اقدام به قتل کنم حالا خیلی عصبانیم که چرا انقدر دروغ گفتن چیکار کنم دوست ندارم وصلتشون جور شه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ول کن بابا بذار جور بشه خوده دختره بره بفهمه اقا چ تحفه ای بوده
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون