2777
2789
منم التهاب و کشیدگی  تاندون شانه دارم 7سال زجر میکشم یه  چندروز تشخیص دادن .نمیدونم چیکار ...

سلام شما هم فیزیوتراپی رفتین داریم درد دارین به خدا منم موندم چیکارکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما هم فیزیوتراپی رفتین داریم درد دارین به خدا منم موندم چیکارکنم 

سلام اره دوبار  رفتم هر بار 15جلسه ولی نتیجه نگرفتم دردم بیشتر شد. الان گفتن باید پی ار پی شانه انجام بدم. نمیدونم اینم الکی یا ن .شما میخوایین چیکار کنین .بخدا من زندگیمو تلخ کرده

سلام اره دوبار  رفتم هر بار 15جلسه ولی نتیجه نگرفتم دردم بیشتر شد. الان گفتن باید پی ار پی شانه ...

سلام عزیزم اگه بگم منم افسرده شدم دیگه اعصاب برام نمونده به منم گفتن برو پی ار پی انجام بده دوتا بچه کوچیک هم دارم و خودم را لعنت میفرستم که به خاطر یه هفته کار زیاد دستم رو به این روز انداختم اگه شما رفتی پی ار پی نتیجه گرفتین به منم اطلاع بدین

کدوم شهری عزیزم اگر تهرانی کلینیک سینوهه تو شریعتی کارشون خیلی عالیه یه روزایی دکتر ارتوپد دارن میتونی تماس بگیری و وقت بگیری

من خودم نتیجه گرفتم ازشون همه روش های درمانشون غیر جراحی اصلا خودشون موافق جراحی نیستن

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com

سلام عزیزم اگه بگم منم افسرده شدم دیگه اعصاب برام نمونده به منم گفتن برو پی ار پی انجام بده دوتا بچه ...

گلم خدا بچه هاتو برات نگه داره .خودتو ناراحت نکن گلم خدا دردم بده درمونشم میده .من ک هفت سال باهاش میسازم یک لحظه نیست ک درد نداشته باشه .انشأالله ک هرچه زودتر خوب خوب بشی سعی ک مراعاتش کنی تا جایی ک میتونی من تا 15روز دیگه میرم دکتر دعا کن جواب بگیرم میام نتیجه شم بهت میگم 

گلم خدا بچه هاتو برات نگه داره .خودتو ناراحت نکن گلم خدا دردم بده درمونشم میده .من ک هفت سال باهاش م ...

سلام خیلی سخته میدونم ممنون از لطفت ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه آخه دکتر میگفت اگه زیر سی وپنج بودی زودتر خوب میشدی من سی و شش سالمه

سلام رفتین دکتر نتیجه چی شد خوب شدین

سلام دوست عزیز ببخشید من الان یه ماه ک انجام دادم ببخش دیر جواب دادم .خداروشکر خوبم مث قبل نیستم ک با پیاده روی هم درد می‌گرفت البته بگم اون روز تا الان مامانم و خواهرم اومدن پیشم ننیزارن هیچ کاری کنم تا نتیجه بگیرم امروزم اول روز فیزیو تراپیشو آنان دادم تا ۱۵روز. خوب از اول خیلی بهترم نتیجه ش فعلا خوب دیگه نمی‌دونم مث قبل کار کنم باز دردش شدید یا ن

قربونت من ۲۵سالمه

سلام خوبین من هم خودم رفتم پیش دکتر فلاح زاده متخصص طب فیزیکی برای دستم پنج جلسه لیزر درمانی انجام دادن و تزریق یه امپول قبل از عید رفتم والان خیلی خیلی بهتر شدم یعنی فیزیوتراپی هیچ تاثیری برامن نداشت اونوقت مدام دستم درد میکرد ولی الان خیلی بهترم