ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 عنوان خانوم گلای شیرازی که مرکز مشاوره ژنتیک جنوب رفتین میاین 179 بازدید | 21 پست سوالم همین بود که بالا گفتم میشه تشریف بیارین خواهشششش❤💚💙💛💓 ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘 1399/07/23 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 @گلدیس96 جان کمکم کن خواهششش ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 من زنگ زدم میگه نوبت دهی حضوری الان من هر روزی بیام نوبت میده همون روزم مشاوره انجام میشه یا باید چند روز قبلش نوبت بگیرم کمکککک ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
هلیله90 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1541 من مرکز ژنتیک رفتم .....سؤالت چیه خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 برا چه کاری؟؟؟ برای نوبت گرفتن برای مشاوره ژنتیک من خود شیراز نیستم چیکار کنم؟؟ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
mahiiiiiiijoniiiiiii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3127 من زنگ زدم میگه نوبت دهی حضوری الان من هر روزی بیام نوبت میده همون روزم مشاوره انجام میشه یا باید چن ... همون که قماباد هست
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 من مرکز ژنتیک رفتم .....سؤالت چیه سلام گلم نوبت دهیش چطوره؟؟؟همون روز که برم نوبت ومشاوره انجام میشه؟ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
mahiiiiiiijoniiiiiii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3127 برای نوبت گرفتن برای مشاوره ژنتیک من خود شیراز نیستم چیکار کنم؟؟ اه من خودم شیرازم واسه ازمایش بارداری رفتم خیلی راضی بودم
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 همون که قماباد هست اره عزیزم ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 اه من خودم شیرازم واسه ازمایش بارداری رفتم خیلی راضی بودم خداروشکر نوبت از قبل باید بگیری ؟ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
هلیله90 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1541 سلام گلم نوبت دهیش چطوره؟؟؟همون روز که برم نوبت ومشاوره انجام میشه؟ نه من که رفتم نوبت داد برا ی هفته بعد خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت
ساحلودریا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 نه من که رفتم نوبت داد برا ی هفته بعد اها یعنی باید از قبلش نوبت گرفت من شیرار نیستم باید چیکار کنم نامه از پزشکمم دارم ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
هلیله90 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1541 اها یعنی باید از قبلش نوبت گرفت من شیرار نیستم باید چیکار کنم نامه از پزشکمم دارم خوب نامه داری زودتر بهت نوبت میدن بگو از راه دور هم اومدی ......البته من برا مشاوره ژنتیک رفتم خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت
mahiiiiiiijoniiiiiii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3127 خداروشکر نوبت از قبل باید بگیری ؟ والا من همون موقع که رفتم ازم ازمایش گرفت الان نمیدونم چجوری شدهفوقش صبح زود بیا