2777
2789
عنوان

شووووووهررررر😑

807 بازدید | 46 پست

شوهرای شمام اینطورین؟

یادم میاد اون دوماه اول که کرونا اومده بود شوهرم میگفت بریم مسافرت چون خیلی وقته جایی نرفتیم بعد من هی گفتم نه اگه ما ناقل باشیم مردم بیچاره چه گناهی کردن تا گذشت و الان باردارم وواقعا خیلی دلم گرفته اصلا افسردگی گرفتم شوهرم میگه بریم مسافرت یه راست میریم هتل بعد گفتم میترسم اگه بگیرم بدبخت میشم بعدش گفت تا الان ۵بار امام رضا طلبیده ولی تو هی میگی نه چیکار کنم حالا☹

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشهد و که فک کنم بستن ورودیش و بازم قطعی نمیدونم.سلام شما هم از دور به اقا می رسه عزیزم .بخاطر خودتون در خانه بمانین☹

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
بنظرم برو عزیزم والا همه ریختن تو جاده ها شمام ی راست برید هتل فقط خیلی مواظب باشید

این چه حرفیه ،بارداره خطر داره،میدونین من چقدر ادم باردار دیدم ک دور از جون این خانم کرونا گرفتن؟

ببخشید خیلی خری برو بدتر میشی هااااا  افسردگی شوخی نیست  ماسکتو بزن برو باخیال راحت  ...

اخه میترسم بگیرم توی این شهر بیخودمونم هیچ جا نیس ادم بره موندم چیکار کنم☹

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
این چه حرفیه ،بارداره خطر داره،میدونین من چقدر ادم باردار دیدم ک دور از جون این خانم کرونا گرفتن؟

جالبه بعضیا خودشون ک رعایت نمیکنن بقیرم تشویق میکنن..والا بخدا منم از اسفند هیجا نرفتم حتی آرایشگاه و دندونپزشکی ک واجبه

به نیت 

اینجوری حالش تو خونه خیلی بد میشه عزیز من

من خالم افسردگی گرفته بود سر حاملگی میخواست خودشو بکشه

بنظرم برو عزیزم والا همه ریختن تو جاده ها شمام ی راست برید هتل فقط خیلی مواظب باشید

اخه باردارم خیلی میترسم ولی واقعا از نظر روانیم دیگه کم اوردم