2777
2789
عنوان

شووووووهررررر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 46 پست

از طرف من بهشون بگو وضعیت مشهد از قرمز هم گذشته بیمارستانها دیگه جا نداره از همون شهر خودتون سلام بدید تو رو خدا

به هر مسافری که میگیم نیاین میگن با رعایت پروتکل ها میایم.اطراف حرم کلی مسافر بدون ماسک میبینیم به خدا عزیزان ما مجبورن هر روز توی شهر تردد کنند و ما هر روز کلی استرس داریم.به خاطر سلامتی خودتون نیاید.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این چ سفریه ک مستقیم بری هتل..حرم ک نمیتونی بری شلوغه خطرناکه بارداری...بازار و تفریحم ک سرده و ک ...

عزیزم من کجای حرفم گفتم میخوام برم میگم واقعا خسته شدم تا میام یه حرفی بزنم شوهرم میگه بریم مسافرت یا میگه بریم اصفهان خونه مامان بزرگش من تالان هیچ جا بجز تراس خونمون نرفتم😑😕

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
برو بعد که کرونا گرفتی میفهمی که انقدر نق نزنی

من نمیدونم این چه طرز حرف زدنه مگه من گفتم دارم میرم یا میخوام برم دارم میگم چیکار کنم 

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
خودمم دوست ندارم برم ولی واقعا خسته شدم همش توخونم☹

حال ههمون الان همینجوره من چهار سال هیچ جا نرفتم حتی سفر نزدیک😭حال روحیم داغووووون

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
مقاومت کن بترسونش بگو با دکترم مشورت کردم گفته نرو گفته اگر خفیفم بگیری خیلی صدمه میزنه

بهش گفتم میگه پس هعی نیا بگو دلم گرفته خو حرفمو ب کی بزنم☹😭

شبا برو پیاده روی..یا دشت و...جاهایی ک هیچکس نیس و خلوته...با ماشین دور دور..ولی سفر واقعا خطرناکه

اره شاید اگه بیام بیرون یکم حالم بهتر بشه

از طرف من بهشون بگو وضعیت مشهد از قرمز هم گذشته بیمارستانها دیگه جا نداره از همون شهر خودتون سلام بد ...

نه عزیزم منکه خودم مخالفم ولی یکم پام شل شد که بیام ولی واقعا شهرای دیگه چ تقصیری دارن شاید ما با خودمون مریضی بیاریم کلا منصرف شدم

حال ههمون الان همینجوره من چهار سال هیچ جا نرفتم حتی سفر نزدیک😭حال روحیم داغووووون

بخدا منم همینجورم حتی خیلی وقت ک مامانمو ندیدم بارداریمم بهش دامن میزنه

یا برو روستاهای کهک خیلی خوش آب وهوان یا میتونی بری کوه خضر

پدربزرگم خیلی میگه بیا باغ ولی بازم نرفتم

دلم مشخد میخاد

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

نه عزیزم منکه خودم مخالفم ولی یکم پام شل شد که بیام ولی واقعا شهرای دیگه چ تقصیری دارن شاید ما با خو ...

فدات عزیزم حق داری همه خسته شدن وضعیت واقعا غیر قابل تحمل شده.از اسفند پسرم رو میخوام ببرم دکتر واسه معاینه ی پاهاش اما همش میگم یه خورده وضعیت بهتر بشه بعد اما نمیشه.انشاالله زودتر وضعیت خوب بشه و شما هم بیاین یه دل سیر زیارت و تفریح🌹🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم