2777
2789
عنوان

شووووووهررررر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد و که فک کنم بستن ورودیش و بازم قطعی نمیدونم.سلام شما هم از دور به اقا می رسه عزیزم .بخاطر خودتو ...

خودمم دوست ندارم برم ولی واقعا خسته شدم همش توخونم☹

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

خب این چ سفریه ک مستقیم بری هتل..حرم ک نمیتونی بری شلوغه خطرناکه بارداری...بازار و تفریحم ک سرده و کرونا..ب تطرت اینجوری روحیت عوض میشه؟:

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اخه باردارم خیلی میترسم ولی واقعا از نظر روانیم دیگه کم اوردم

برو ی پارک ،شبا پیاده رویی کن

بنظرم خودتو خیلی دریاب اگه افسردگی نبود میگفتم تو خونه بمون چون ی حادثه بدی برام رخ داده میگم برو وگرنه من خودم همیشه تو خونم

یکم خرید اینترنتی کن کتاب بگیر

اینجوری حالش تو خونه خیلی بد میشه عزیز من من خالم افسردگی گرفته بود سر حاملگی میخواست خودشو بکشه

ببخشید انگار متوجه خطر کرونا نیستین،من خودم کادر درمانم ،به چشم خودم دیدم خانوم های بارداری که به خاطر کرونا بچه سقط شده ،خودشون هم با ۱۰ درصد ریه نرمال افتادن تو ای سی یو

من جای توباشم عمرا نمیرم یه درصد احتمال بده بگیری اونوقت بچتم میگیره بخاطر خودت نه بخاطر بچت نرو ...

منکه راضی نیستم خیلی شوهرم هعی میگه

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
منکه راضی نیستم خیلی شوهرم هعی میگه

حالا کرونا جهندم...تو بارداری چندین ساعت بشینی ماشین و خستگی و...خطر داره برات خب..چن ماهته

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ببخشید انگار متوجه خطر کرونا نیستین،من خودم کادر درمانم ،به چشم خودم دیدم خانوم های بارداری که به خا ...

همچین‌میگن تو خونه افسردگی گرفتیم‌انگار فقط خودشون تو خونه موندن، هممون ماههاست تو خونه ایم افسردگی هم‌داریم، اما هنوز عقلمون سر جاشه!

جالبه بعضیا خودشون ک رعایت نمیکنن بقیرم تشویق میکنن..والا بخدا منم از اسفند هیجا نرفتم حتی آرایشگاه ...

من تاالان فقط تو خونه بودم اصلا هیچ جا نرفتیم حتی باع پدربزرگم که تو همین نزدیکیاس

من تاالان فقط تو خونه بودم اصلا هیچ جا نرفتیم حتی باع پدربزرگم که تو همین نزدیکیاس

شبا برو پیاده روی..یا دشت و...جاهایی ک هیچکس نیس و خلوته...با ماشین دور دور..ولی سفر واقعا خطرناکه