2777
2789
عنوان

راه زندگی🙋

121 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

اگه بخواین یکی از مهم ترین دلایل افرینشتون رو بگید چی می گید؟

و اینکه چه استعدادی دارید که فقط مختص به خودتونه؟و خودتون به بهترین وجه انجام می دید

دلیل افرینش من این بود ک فقط حرص بخورم و غصه بخورم و حسرت همچی رو دلم بمونه اااااه

خلاصه تک و تنها با کلی ارزو:/

بهترین استعدادمم خودخوری ب سبک ناخن جویدن و لب جویدن

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم شاید غرور باش این حرفم دلی فکنم دلیل افرینش من این باش ک تو نی نی سایت زیبایی ها و قشتگی زندگی نشون و یا شاید در اینده ی روانشناس خوب بشم نمیدونم والا

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
دلیل آفرینش این بوده که عاشق باشم. اصلا من به دنیا اومدم که عاشق بشم اما نرسم، خلق شدم واسه دوست داش ...

خب همین حس عشق قشنگه..امیدوارم عشق همیشه جاری باشه توی زندگیت و بهش برسی❤

خب همین حس عشق قشنگه..امیدوارم عشق همیشه جاری باشه توی زندگیت و بهش برسی❤

عشق قشنگه اما شکست عشقی نه، خیلی وقته ازدستش دادم فقط ازخدا میخوام به دلم آروم وقرار بده تا به زندگی عادی برگردم. 

خیلی هم عالی❤امیدوارم به اهدافت برسی

خبلی ممنون عزیز دلم همچنین شما ❤️

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗