2777
2789
عنوان

خانوادش بعد٦ سال زندگي مشترك ميگن هنوز زوده واسه بچه دار شدن؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 52 پست
اصلا به بقیه ربطی نداره،همون اولین بار که نظر دادن اگه جوابشونو محکم میدادی درست میشدن،بنظرم دیر هم ...

حيف كه زيادي احترام ميزارم براشون،البته واقعا آدماي خوب و محترمين،ولي هواي بچشون و خيلي زياد دارن.

دختر خودشونم بود اين نظر و ميدادن

زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست
حيف كه زيادي احترام ميزارم براشون،البته واقعا آدماي خوب و محترمين،ولي هواي بچشون و خيلي زياد دارن. ...

اصلا حرف اونارو ول کن.به کسی ربطی نداره،عزیزم سنت بالاست تقریبا برا بارداری،بهتره زودتر اقدام کنی،تا باردار بشی هم طول میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن حق نداری ناراحت بشی این ی مسله شخصی بین تو و همسرت هستش شما خودتون باید تصمیم بگیرید بچه دار شید ی ...

كاملا با نظرت موافقم،اصولا خودم آدم درون گرايي هستم و چيزي نميگم.

اون يه بارم اشتباه بزرگي كردم و دلم ازشون بدجور شكست چون براشون فقط پسر خودشون مهم

وا شوهرت پس چیکارس  تصمیم خودتونه  اصلا برای چی باید جلو اونا از بچه حرف بزنین عاقا برا ...

حيف كه منم دير فهميدم،فك ميكردم خيرخواهمن،البته هستن ولي منافع پسرشون براشون از همه چي مهمتر

عزیزم همین الانم دیر شده واسه بچه دار شدن تو همین الان اگه بچه داربشی توی 37سالگیت بچت بدنیا میاد 37سال اختلاف سنی بابچه میدونی یعنی چی؟ شاید بزرگ شد نتونی خوب درکش کنی یه دوست خوب براش باشی چون دنیاتون خیلی با هم فرق میکنه اختلاف نسلها اختلاف عقاید،بعد بچه دومتو چند سالگی میخوای باردار بشی؟ حتما 46سالگی فکر میکنی اون موقع حوصلشو داری؟ بعدبارداری تو سن بالا آدمو داغون میکنه از نظر روحی از نظر ظاهری و همه چیز

كاملا با نظرت موافقم،اصولا خودم آدم درون گرايي هستم و چيزي نميگم. اون يه بارم اشتباه بزرگي كردم و د ...

الین جون اگه زندگیت ارومه حتما بچه دار شو چون سنه هم خودت هم شوهرت داره بالا میره من خودم همسن تو ام به دکتر افتادم واسه بچه دار شدن خیلی دارم سختی میکشم ، به هیچ کسم نگو باردار شدی تا شکمت مشخص کنه فقط ب زندگی خودت فک کن بقیه برات مهم نباشن

با خنده و شوخی میگفتی تا وقتی شما هستید چرا مامانم پول بده

خيلي ناراحت شدم،خانوادم خيلي ما رو حمايت ميكنن،ولي اين حرف پدر شوهرم برام فرق العاده ناراحت كننده بود.

آخه كي اين حرف و ميزنه به عروسش؟

شما نشستین حرف اینارو گوش میدین ک بچه دار شین یا ن؟  حامله شو کو.نشون بسوزه😐😂

اصلا به روي محترمشون نميارن،همه فك ميكنن خانواده محترم و باشخصيت تر از اينا نيست،بعدم همه فك ميكنن من نميزارم بچه دار بشيم نميدونن دستور از بالاس

اصلا به روي محترمشون نميارن،همه فك ميكنن خانواده محترم و باشخصيت تر از اينا نيست،بعدم همه فك ميكنن م ...

انقد به حرفشون اهمیت دادین فک کردن باید تو همه چی دخالت کنن . یبار ک کار خودتونو بکنین بعد بهشون خبر بدین میفهمن درمورد همه جی نباید نظر بدن

عزیزم هر وقت تونستی این به خودت و شوهرت ثابت کنی که زندگیتون به کسی ربطی نداره بعد بذار باردار شی. چ ...

اتفاقا منم هيچي نميگم،چيزيم نميپرسم چون انگار اطلاعاتشون خيلي محرمانه اس،خيلي چيزا رو قايم ميكنن،منم نه ميگم نه نم ميپرسم

باردار هم بشم تصميم دارم سه ماه نگم

اگه شوهرت راضیه ازمایشاتم انجام دادی خیلی سریع اغدام کن وضع مملکت روز به روز بدتر میشه بخوای به این ...

آره واقعا هر چي بيشتر تلاش ميكنيم تورم بالاتر ميره و از ديروز عقبتريم