2777
2789
عنوان

خانوادش بعد٦ سال زندگي مشترك ميگن هنوز زوده واسه بچه دار شدن؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 52 پست

حالا من تو عقدم مادرشوهرم گیر داده بچه بیار به شوهرم گفتم اینبار بگه چنان میندازم وبارش میکنم که دیگه از این غلطا نکنه

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ببخشید چ حرکته بیشعوری 

اخه بچه دار شدن و موقعیت اجتماعی و مالی ب خودتون ربط داره ن ب کسه دیگ 

مگ اجازه رابطع یا تشکیل خانوادتون دسته اونا بوده ک الانم تصمیم میگیرن اه چقد بیکار چقد چرت 

هنو دوره جهالت ادامه داره 

قایم میکنن ک بکنن ولی خب برامم عجیب بود رفتارشون تا حالا چنین چیزی نشنیدم اجازه یا دستورع چیزاعه شخصیو از کسه دیگ باید صادر کنم 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

وا شوهرت پس چیکارس 

تصمیم خودتونه 

اصلا برای چی باید جلو اونا از بچه حرف بزنین

عاقا برای بار هزاااارم و از سر تجربه میگم

خانواده شوهر هییییچوقت با ادم رو راست نمیشه 

من اینو بعد از ۶سااااال ساده لوحی فهمیدم

عزیزم هر وقت تونستی این به خودت و شوهرت ثابت کنی که زندگیتون به کسی ربطی نداره بعد بذار باردار شی. چرا باید درمورد بارداریتون یکی نظر بده. خانواده ی شوهرم تا 4ماهگی نگفتم. رفتیم خونشون خوابیدیم شوهرم رختخواب جمع میکرد فهمید. 

من پدرشوهرم با شوه م 40 سال اختلاف سنی داره... هیچ کس شوهرم درک نمیکنه.. عین زبون نفهما فقط حرف خودشون میزنن.. حالا اونا قدیمی هستن ولی بهتره شما هم به خودت بیای و زودتر بچه بیاری وفتی خونه و ماشین دارین... چند روز پیش تو اینستا دیدم یکی نوشته من 36 سالگی بچه دار شدم الان بچم 8 سالشه میره مدرسه میگه دنبال مت نیا تو پیری تو خوشگل نیستی ابروم جلو دوستام میرع... شما دیگه بیشتر از این صبر نکن.. 

ن حق نداری ناراحت بشی این ی مسله شخصی بین تو و همسرت هستش شما خودتون باید تصمیم بگیرید بچه دار شید یا نشید به هیچ احدی هم ربطی نداره شما وقتی باردار شدید تا 4 یا 5 ماه نگو بارداری ، چرا در مورد مسایلی ک به خودتون مربوطه با دیگران حرف میزنید

حق داری 

اصلا جلوگیری نکن بذار باردار شی 

سنت داره میبره بالا خطرناک هست 

سریع تو اولین رابطه جلوگیری نکن 

البته حتما دکتر برو

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
مگه اونا باید اجازه رو صادر کنن خودتون بهتر میدونید زمان بچه دار شدن کی هست ، 

دوستان با همسرم سر موضوع بچه اختلاف داشتيم ما خيلي خيلي كم ميشه كه بحثمون بشه شايد ٧ بار تو ٧ سال نشده كه دعوا كنيم،من خواستم به خانوادش بگم كه به شوهرم دلداري بدن و بگن كه ديگه وقت بچه دار شدن كه اينجوري جواب دادن
كلا من خيلي مظلومم و احترام همه رو نگر ميدارم
هميشه سعي ميكنم كه چيزي نگم كه دلشون بشكنه ولي از پارسال هر وقت يادم ميفته فرق العاده ناراحت ميشم و اعصابم به هم ميريزه

زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست

عزیزم شما ۳۶ سالتونه بعد ۳۹ سال دیگه بارداری هم واسه خودتون هم بچتون خطرناکه.

بنظرم حق داری ناراحت بشی ولی خب راه حل داره شما کاری به پدرشوهر و مادرشوهرت نداشته باش اصلا باهاشون در این مورد صحبت نکن که بیشتر از این خودشونو توی زندگیت دخالت ندن. فقط توی این مدت بیشتر به شوهرت محبت کنید و باهاش صحبت کنین تا اروم اروم قانع بشه که بارداری الان به نفعتونه چون توی سنین بالا ممکنه باردار نشید یا مثلا خدایی نکرده خدایی نکرده بچه مشکلاتی مثل سندروم داون داشته باشه پس بهتره اگه بچه میخواید هرچه زودتر اقدام کنید.اگه واقعا مشکلتون با این راه درست نشد حتما حتما به مشاور مراجعه کنید جلسه اول خودتون تنها برید و همسرتون نباشن خودتون با مشاور درمورد مشکلتون صحبت کنید و دفعات بعد با همسرتون برید.

بعد یه سوال واقعا واسم پیش اومد ببخشید مطرح میکنم اما واقعا خواهرانه هست، شما مطمئنین شوهرتون میتونه بچه دار بشه؟ اخه این حجم از مخالفت واقعا عجیبه

امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و یه نی نی سالم و خوشگل بیارید😍😍😍❤

من پدرشوهرم با شوه م 40 سال اختلاف سنی داره... هیچ کس شوهرم درک نمیکنه.. عین زبون نفهما فقط حرف خودش ...

موافقم،ولي كسي باورش نميشه ٣٦ سالم ،خيلي مراقب اندامم ،ولي خوب سن كه ميگذره آدم حوصلشم كم ميشه

عزیزم شما ۳۶ سالتونه بعد ۳۹ سال دیگه بارداری هم واسه خودتون هم بچتون خطرناکه. بنظرم حق داری ناراحت ...

همسرم الان موافق ،دكترم رفتم و آزمايشا رو انجام دادم،ظاهرا هيچ مشكلي ندارم،البته استرس دارم،ولي خيلي زياد ناراحت ميشم وقتي يادم ميفته.

دختر خودشونم بود چنين جوابي ميدادن

تا حالا نشده بهشون بي احترامي كنم

چيزي كه من و خيلي ناراحت ميكنه چرا باردارها رو قايم ميكنن،مگه من نازام😳

يكي از فاميلاي نزديكشون هفت ماهه بارداربود من خانم و ديدم متوجه شدم

عزیزم شما ۳۶ سالتونه بعد ۳۹ سال دیگه بارداری هم واسه خودتون هم بچتون خطرناکه. بنظرم حق داری ناراحت ...

شوهرم مشكلي نداره،فقط كمال طلب ،نگران اوضاع مملكت كه روز به روز بدتر ميشه