2777
2789
عنوان

خانوادش بعد٦ سال زندگي مشترك ميگن هنوز زوده واسه بچه دار شدن؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 52 پست
اصلا به روي محترمشون نميارن،همه فك ميكنن خانواده محترم و باشخصيت تر از اينا نيست،بعدم همه فك ميكنن م ...

هرکی ازت پرسید نمیخوای بچه بیاری بگو من که خیلی دلم میخواد ولی میگن زوده پرسیدن کی؟ بگو دیگه اطرافیان

الین جون اگه زندگیت ارومه حتما بچه دار شو چون سنه هم خودت هم شوهرت داره بالا میره من خودم همسن تو ام ...

زندگيم خدا رو سكر خوب،مشكل خاصي نداريم

زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی ازت پرسید نمیخوای بچه بیاری بگو من که خیلی دلم میخواد ولی میگن زوده پرسیدن کی؟ بگو دیگه اطرافیا ...

كاش روش و داشتم و ميگفتم و اينهمه تو خودم نميريختم

وا ببخشید چ حرکته بیشعوری  اخه بچه دار شدن و موقعیت اجتماعی و مالی ب خودتون ربط داره ن ب کسه د ...

خيلي دلم بزجور ازشون شكست،بعدم جوري برخورد ميكنن كه از اونا كمك مالي نخوايم،موقع خونه خريدن ده تومن قرض كرديم تو دوماه كل مبلغشون و بهشون پس دادم خودم وام كرفتم 

چرا باید مامانت ۵۰۰ تومن ماهی به بچه شما بده؟! اجاره کردید مگه!؟ مسخره  اصلا گوش نده  ...

براي اينكه مادرم خيلي تا حالا پشتمون بوده و اونا تو مسائل مالي خودشون و به كوچه علي چپ ميزنن،من خودم عزت نفس دارم و حتي ناراحت ميشم مامانم كمكم كنه،ولي پررويي در چه حد.

سربسته ميگن به ما مربوط نيس از لحاظ مالي

برا برادر شوهرم تو خريد عروسي كمك كردن و عروسيشم گرفتن،ولي برا ما فقط شام دادن و خودمون كامل عروسي وگرفتيم،جوري برخورد ميكنن كه بين بچه ها فرق نميزارن ولي از اونيكي عروس خيلي حساب ميبرن جالب فاميل نزديكشونم هست

حالا من تو عقدم مادرشوهرم گیر داده بچه بیار به شوهرم گفتم اینبار بگه چنان میندازم وبارش میکنم که دیگ ...

والا برا همه اينجوري مال من برعكس

جالب بچه ما اولين نوشونم ميشه

درضمن من از هرلحاظ از پسرشون سر ترم و همه حتي خودشونم كامل ميدونن

بعدم تا حالا نشده من بهشون كم احترامي كنم يا جوابشون و بدم