الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روزی سه لیوان اسطوخودوس دم کن بخور ... خیلی ارامیخش هست... بعد یک معلم معنوی پیدا کن که بهت مدیریت ذهن بهت یاد بده.... هر روز مراقبه کن... موزیک های ارامبخش گوش کن
من پیش دکتر طب سنتی رفتم و دمنوش و داروی گیاهی هم مصرف کردم بد نبود ولی چون افسردگی م شدید بود جواب نداد فقط یه ذره بهتر شدم که دیگه رفتم پیش روانپزشک و روانشناس
اگه دارو مصرف میکنی، هر داروی گیاهی ای خواستی مصرف کنی باید بررسی کنی با داروهات تداخل نداشته باشه.
خیلی ممنون از شما روانپزشک چه داروهایی داد؟و چه مدت دارو مصرف میکردید؟درواقع بهبودی شما چند ماه طول ...
فلوکستین، کلردیازپوکساید، هالوپریدول نیم
تقریبا شش هفت ماه دارودرمانی در کنار روان درمانی داشتم. البته چون سرخود دارو رو فراموش و بعد قطع کردم دوباره افسردگی م بعد چندماه برگشت باز یکی دوماه دارو خوردم و دیگه دکتر قطع کرد
عوارض هم داشتن داروها؟وابسته نشدین به دارو؟ خداروشکرکه الان خوبین ودیگه دکتر قطعش کرده😍
ممنون عزیزم
نه برای من هیچ عوارضی نداشت، فلوکستین یه کم روزای اول بی قراری میده که زود اوکی میشه
نه وابسته هم نشدم.
البته باید روان درمانی م رو ادامه بدم و یه سری مسائلم رو ریشه ای حل کنم و ورزش هم جدی پیگیری کنم. چون یه بار افسردگی م برگشته احتمال برگشتش بازم زیاده اینطور که تو نت خوندم.