2777
2789
عنوان

من چقدر حرص بخورم از دست شوهرم

181 بازدید | 8 پست

الان تاپیک زدم گفتم پدرشوهرم کرونا گرفته سرطانم داشته که دکترا جوابش کردن حالا حالش بد شده بردنش بخش عفونی بستریش کردن شوهرم رفته میگه من میخوام برم کنارش از صبحی کنارشه ما تو یه ساختمونیم تو این مدتی که تو خونه بود همش میرفت کنار باباش هر چیم بهش میگم‌رعایت کن گوش نمیده من چه گناهی کردم اخه چقدر ادم بی فکر باید باشه اون بنده خدا گرفته همه باید الوده بشن یعنی بچه ها یوقت نامه ندن بگن همراهی بیاد کنارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چه گناهی کردم اخه اه چقدر ادم بی فکره بخدا دختراش تو اتاقم‌نمیومدن یه لیوان اب دستش بدن 

من خودم شوهرم پدرش کورنا داشت فوت شد ولی تا آخر مراسم بودیم بماند که چقد پدرم و شوهرم به جنازه دست زدن پسر برادر شوهرم تو کما بود عید شوهرم بیمارستان پیشش بود بالاخره آدم باید درک کنه اون لحظه آدم عزیزش مریضه فقط احساساتش تصمیم گیرندس

خودتو بزار جایی شوهرت 

خدایی نکرده بابات این حال رو داشت چه میکردی خیلی ناراحتی بخاطر بچه هات چند روز برو خونه مادرت اینا 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خودتو بزار جایی شوهرت  خدایی نکرده بابات این حال رو داشت چه میکردی خیلی ناراحتی بخاطر بچه هات ...

من خودمم شاید الوده باشم چند روزه کرونا داشته ما نمیدونستیم تا اینکه جواب تستش اومده الان چند وقته رنگ کوچه رم ندیدم چجوری برم خونه مامانم 

من خودمم شاید الوده باشم چند روزه کرونا داشته ما نمیدونستیم تا اینکه جواب تستش اومده الان چند وقته ر ...

میتپنی بری ازمایش بدید با بچه هات بعد بری هتل 3 روز بعدش برو خونه پدرت 

ولی این حق به شوهرت بده نگران پدرش باشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر