2777
2789
دقیقا منم همینو میگم انرژی 22 23 سالگیم کجا و انرژی الانم کجا... تازه به نظرم اونایی که شاغلن زودتر ...

اونایی هم با فاصله کم اوردن بچه دوم رو یعنی ۳ یا۴ سال ،میگن خیلی بهتره،هر چقد بچه اول بزرگتر میشه انگار بی حوصله تر میشن

❤Che khobe ke daramet
خب یکی از بدی های ازدواج با کسی ک خیلی ازت بزرگ تر هست ک شما دلت بچه نمیخواد و شوهرت میخواد.. ولی خب ...

حالا من میگم شوهرم تا ۴۰ هم جا داشته من عجله کردم ۳۶ با ۴۰ فرقی نداره که خودمم ۲۹ سالم میشد

البته من خودم اصرار کردم بچه بیاریم بخاطر سن شوهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من میگم شوهرم تا ۴۰ هم جا داشته من عجله کردم ۳۶ با ۴۰ فرقی نداره که خودمم ۲۹ سالم میشد البته م ...

نه عزیزم دیگه ۴ سالم ۴ ساله خوبه سن ۲تانوم،شما فک کن بچه دوم رو بیارین اون دیگه باید تو ۴۵.۴۶ سالکی همسرتون میوردین

❤Che khobe ke daramet
حالا من میگم شوهرم تا ۴۰ هم جا داشته من عجله کردم ۳۶ با ۴۰ فرقی نداره که خودمم ۲۹ سالم میشد البته م ...

نه والا همچین خوب هم نبوده... ببین ناراحت نشی ها من شوهرم با باباش 40 سال اختلاف سنی داره مرتیمه زبون نفهمه ارامش از زندگی ما گرفته بس زر میزنه و حرف ادمیزاد حالیش نمیشه ولی من اختلاف سنیم با بابام 25 ساله اینفدر خوب ادم درک میکنه حرف ادم میفهمه مشکلات ادم میفهمه... چ خوب ک شما باردار شدین کار خوبی کردین 

دقیقا منم همینو میگم انرژی 22 23 سالگیم کجا و انرژی الانم کجا... تازه به نظرم اونایی که شاغلن زودتر ...

دقیقا منم فکر همینو کردم که اول بچه رو بیارم بعد برم سراغ ارشد و کار الان هم دارم دوره تعمیرات و نگه داری هواپیمارو میگذرونیم که ان شاالله سال دیگه برم سر کار 

نه والا همچین خوب هم نبوده... ببین ناراحت نشی ها من شوهرم با باباش 40 سال اختلاف سنی داره مرتیمه زبو ...

اره منم با بابام ۲۱ سال تفاوت سنی داریم انقد خوبه خیلی باحاله بابام فقط میخندیم ولی تفاوت سنی پدرشوهرم با شوهرم زیادم نیست اما اصلا رابطشون خوب نیست فقط در حد سلام و کار ضروری با هم حرف میزنن

من ک 21 هستم و دانشجو شوهرمم دانشجو و 24 ساله همه میگن بجه بیار خودش بزرگ میشه بقیه بزرگ میکنن ولی م ...

افرین به سطح فکر خودت 

بچه نه خود بخود بزرگ میشه نه کسی مثل خودت دلسوز بچته 

فقط ادم خودش باید بچه رو بزرگ کنه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
دقیقا منم فکر همینو کردم که اول بچه رو بیارم بعد برم سراغ ارشد و کار الان هم دارم دوره تعمیرات و نگه ...

نه الان بیار وقت داری بزگ شد دیگه کاری تو نداره بچه تا یکی دوسالگی باید کنارش باشی بعدش نمیتونی از کارت بزنی الان تا فرثت داری بیار تا اون موقع که هم بری سرکار اون بزرگ شده از ابو گل دراومده هم میتونی بزاریش مهد هم پرستار بگیری دیگه ب تو کاری نداره

دخترم تمام زندگی من
نه الان بیار وقت داری بزگ شد دیگه کاری تو نداره بچه تا یکی دوسالگی باید کنارش باشی بعدش نمیتونی از ک ...

نه من الان دخترم یکسالشه یه وقتایی میگم زود بود ولی الان دارم دوره هامو میگذرونم تا برم سر کار شده دو سه سالش رلحت شدم

افرین به سطح فکر خودت  بچه نه خود بخود بزرگ میشه نه کسی مثل خودت دلسوز بچته  فقط ادم خود ...

اره والا اگه قرار بود ادم تو هر سنی بتونه بچه بزرگ کنه ک زن 90 ساله هم میتونست بچه دار بشه... خدا یه چیزی دوسنته ک. زنا تا یه سنی میتونن بچه دار بشن... بعدم ادم تو اخلاق خودشم یه چیزی میبینه ک راضی نیست چون درست تربیت نشده حالا وای به حال اینکه بچه ادمم همونجوری بخوان تربیت کنن اینجوری هرکس از راه میرسه تو زندگیش میخواد دخالت کنه حق مادری میخواد روش داشته باشه