2777
2789
اره واقعا خیلی سخته تو این اوضاع خب پشیمون نیستی که کاش زودتر می اوردم مثلا الان دو سه سالش بود؟

راستشو بخوای چرا دوست دارم یکی بیارم اما میترسم واقعا با این شرایط.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستشو بخوای چرا دوست دارم یکی بیارم اما میترسم واقعا با این شرایط.

تو این اوضاع کرونا نمیشه خیلی حجم استرس بالاست به نظرم اما بخوای صبرم کنی بخاطر کرونا باید یکی دو سال دیگه وایسی که باز هم اون موقع گرونی و تورم بیشتره

من خودم بچه ندارم فعلا ولی دقیقا ۱۰ روز پیش این موضوع رو با دختر عموم صحبت میکردیم اون ۲۸ سالشه ،پارسال یعنی تو ۲۷ سالگی بچش رو به دنیا اورد ۲۳ سالگی ازدواج کرده بود،میگفت کاش همون اول میوردم بچه رو الان ۳.۴ سالش بود،الانم دومی رو میوردم ،میگفت ۱.۲سال اول اوردن خیلی خوبه دیگه نمیدونم چرا

❤Che khobe ke daramet
من تو ۲۴سالگی باردارشدم ۶ماهه بودم ازدست رفت ۹ماه بعدش بااردارشدم الان پسرم ۴سالشه ودوباره باردارم م ...

عزیزم خوبه دیگه ۳۱ سالته و داری مامان ۲ تا بچه میشی کجاش بده

❤Che khobe ke daramet
تو این اوضاع کرونا نمیشه خیلی حجم استرس بالاست به نظرم اما بخوای صبرم کنی بخاطر کرونا باید یکی دو سا ...

آره بابا گرونی که دست از سر ما برنمیداره.چیکار کنم ناچارم خواهر  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
من خودم بچه ندارم فعلا ولی دقیقا ۱۰ روز پیش این موضوع رو با دختر عموم صحبت میکردیم اون ۲۸ سالشه ،پار ...

اره منم با یه خانم خیلی مرفه که بعد ده سال اورده حرف میزدم میگفت کاش سال اول می اوردم الان حوصله ندارم ۳۵ سالشم بود

اره منم با یه خانم خیلی مرفه که بعد ده سال اورده حرف میزدم میگفت کاش سال اول می اوردم الان حوصله ندا ...

دقیقا منم همینو میگم انرژی 22 23 سالگیم کجا و انرژی الانم کجا... تازه به نظرم اونایی که شاغلن زودتر بیارن چون کار بیرون زن و خیلی فرتوت میکنه هر سال 10 برابر بیشتر از انرژیت میره هر چی زودتر بیارن بهتره

دخترم تمام زندگی من
اخه الان شرایط شما مناسب نیست وقتی دانشجویی و همسرت خیییییییییلی جا داره من شوهرم ۳۶ سالش بود

خب یکی از بدی های ازدواج با کسی ک خیلی ازت بزرگ تر هست ک شما دلت بچه نمیخواد و شوهرت میخواد.. ولی خب شما سنتون خوب بوده برای بچه دار شدن... شوهرتون یکم سنش یالا بوده.. 

اره منم با یه خانم خیلی مرفه که بعد ده سال اورده حرف میزدم میگفت کاش سال اول می اوردم الان حوصله ندا ...

اره دقیقا دخترعموم هم میگفت که مثلا قبل ۳۲ اینا دوتارم اورده بودم کاش 

❤Che khobe ke daramet
آره بابا گرونی که دست از سر ما برنمیداره.چیکار کنم ناچارم خواهر    

اره واقعا اونایی که بچه ندارن به خاطر این گرونی ها و این بیثباتی باید حالا حالاها وایسن فاصله سنی زیاد با بچه و قطعا بعدها استرس بیشتر