2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کابوس باور نکردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرفم نزدیکترین دوستم بود کسی که نون نمک منو خورده بوده و نمکدون شکست کسی که من براش بالاتر از خواهر بودم باورم نمیشد اینقدر تو شوک بودم که وقتی اون عوضی زد زیرش گفت شوهرت دروغ میگه باور کردم چون خیلی هضمش سخت بود

ساکمو جمع کردم که برم اما نزاشت شوهرم روزها نرفت سرکار که مبادا من برم. و من یه مرده بودم. دوتاشون مثل سگ پشیمون بودن شوهرم پیش اون عوضی بغلم کرد و به پاهام افتاد اما فایده نداشت عذرخواهی به درد اونی میخورد که تو خیابون بهش بخوری نه من که قلبمو شکستی 

دوتا آدم بی وجدان دوتا آدم کثیف با دل پاک مهربونم بازی کردن 

ببخش استارتر اسم کاربریت آشنا بود برام با یکی دیگه اشتباه گرفتمت😟

فک کردم  واقعیت نداره و فقط با احساساتمون میخاستی بازی کنی😔 بخدا من یکی خیلی ناراحت میشم و حالم دگرگون میشه با فهمیدن اینکه خانومی اینجوری دلش بشکنه

خدابه دلت آرامش بده استارتر 🌸

ساکمو جمع کردم که برم اما نزاشت شوهرم روزها نرفت سرکار که مبادا من برم. و من یه مرده بودم. دوتاشون م ...

چقدر شوهرت و دوستت بیشعور بودن جفتشون در حقت نامردی کردن الهی خیر نبینن بی معرفتا

دوستای گلم تو رو خدا ساده نباشید. من دلخوشیم همین دوستم بود و باور نکردم وا بده. باور نکردم شوهرم اینقدر بی وجود باشه 

تو رو خدا پیش خودتون نگید از شوهرم خاطر جم هستم باور کنید شیطان از لادرز دیوار هم خودشو عبور میده. من خر وقتی سالها میدونستم شوهرم فازش اینه چرا گول خوردم

تو رو خدا مواظب قلبهاتون باشید مواظب زندگیتون. دنیا خیلی کثیف شده. حرفهام خیلی زیادن خیلی زیاد 

ولی بمونه همون تو قلبم

به کسی اعتماد نکنید شیطان همیشه در کمینه

تو رو خدا مواظب قلبهاتون باشید مواظب زندگیتون. دنیا خیلی کثیف شده. حرفهام خیلی زیادن خیلی زیاد  ...

میخام ببینم نصیحتام به‌کارت میاد یا اونقدر سنت هست که باتجربه شده باشی و نیاز به حرفای ما نداری