2777
2789

من یه مامان عصبی هستم که یه مدت دارم رو خودم کار میکنم بلکه آروم بشم 

یه پسر دارم که 11 ساله با توقعات بالا و شیطنت زیاد و به شدت گستخاخ و در عین حال مهربون اما حالاتش اصلا دست خودش نیست و خیلی عصبی میشه و هرچی از دهنش درمیاد میگه

مشاور رفتم دارو مصرف کردیم ولی متاسفانه همش موقتی هست 

متاسفانه داره با رفتارهاش تاثیر بدی روی برادراش میزاره 

جدیدا زیاد براشون داستان میگم داستان های قرآنی و از خوب بودن و صبور بودن زیاد باهاشون حرف میزنم و خودشون هم خیلی استقبال میکنن اما تغییری درشون حس نمیکنم

پسرم اصلا علاقه ای به درس نداره و من عصبی میشم و خیلی سخت خودم را کنترل میکنم

در کل الان دنبال راه حلی هستم که کلا آروم بشم و بتونم روی رفتارها کار کنم دوست دارم از حساسیت هام کم کنم و بزارم لذت ببرن از بچگی دوست دارم یه مامان صبور و آروم و درعین حال رفیق با بچه هام باشم 

میتونید کمکم کنید به خدا راه حلی بدید که واقعا کمکم کنه تا عمر دارم دعاتون میکنم🌹🌹🌹

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

واقعا آرامش و سلامتی دو تا نعمت بزرگ هستن که متاسفانه بیشتر ما اون ها را نادیده میگیریم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل شمام و دارم رو خودم کار میکنم

یه پسر ۷ ساله و دختر ۶.۵ ماهه

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

میشه برام دعاکنید شاید شما آبرویی پیش خدا داشته باشید و به واسطه شما خدا دعاهای من حقیر هم بشنوه😔😔😔😔😔😔

من مثل شمام و دارم رو خودم کار میکنم یه پسر ۷ ساله و دختر ۶.۵ ماهه

آره به خدا این سن را غنیمت بشمار باهاش دوست باش نذار خاطره بدی از شما تو ذهنشون ثبت بشه خدای نکرده واقعا آدمیزاد از فردای خودش که هیچ از یه لحظه بعد خودش هم خبر نداره کاش قدر لحظه هامون را بدونیم😔😥😥

یه توصیه هم که میتونم بهتون بکنم اینه که به یه مشاور و روانشناس متکی نباشید

اگه وضع مالیتون اجازه میده به یه مشاور دیگه مراجعه گنین

هر ادمی با یه مشاور جور میشه من خودم پیش ۳ ۴ تا مشاور رفتم اینی که الان میرم خوبه و تونسته کمکم کنه

...

یه توصیه هم که میتونم بهتون بکنم اینه که به یه مشاور و روانشناس متکی نباشید اگه وضع مالیتون اجازه م ...

متاسفانه الان برام مشکلی پیش اومده که فعلا از لحاظ شرایط مالی اوضاع به سامانی ندارم 

منم یه پسر ده ساله دارم که خیلی وراجه مثلا میخواد داستان همه فیلمایی که دیده رو برام تعریف کنه یا هرخوابی که میبینه رو با تمام جزییات تعریف میکنه 

منم معمولا حوصله شنیدن این همه حرفو ندارم و ازش میخوام که تمومش کنه

خدا من رگ گردن نمی‌دونم چیه ، بغلم کن !
متاسفانه الان برام مشکلی پیش اومده که فعلا از لحاظ شرایط مالی اوضاع به سامانی ندارم 

ایشالله که زودتر مشکلتون حل شه

این‌کتابه ۹۰ هزارتومنه من تو تخفیف خریدم ۴۵ هزارتومن واقعا موثره

هنوز کامل نخوندمش البته ولی دلیل یه سری رفتارامو فهمیدم و اینکه مشکلاتی که بوجود میاد ریشش کجاست

...