2777
2789
منم یه پسر ده ساله دارم که خیلی وراجه مثلا میخواد داستان همه فیلمایی که دیده رو برام تعریف کنه یا هر ...

از من میشنوی بزار باهات حرف بزنه یه چشم بهم زدن بزرگ میشه اونوقت چهار پنج ساله دیگه دنبال غریبه ها میره برای شنیدن حرفاش من دوست دارم پسرم باهام حرف بزنه خیلی زیاد 

دوست دارم تو این روزگار کثیف که نمیشه حتی به چشمات اعتماد کنی من را رفیق خودش بدونه

به نظرم ازین موقعیت پسرت به نفع خودت استفاده کن سنشون سن حساسیه

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که زودتر مشکلتون حل شه این‌کتابه ۹۰ هزارتومنه من تو تخفیف خریدم ۴۵ هزارتومن واقعا موثره هن ...

خیلی عالیه اگر واقعا خوب باشه ارزشش را داره اسم نویسندش چی هست؟ 

ببخشید که وقتتون را میگیرم

خیلی عالیه اگر واقعا خوب باشه ارزشش را داره اسم نویسندش چی هست؟  ببخشید که وقتتون را میگیرم

نه خواهش میکنم

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید

اثر جفری یانگ و ژانت کلوسکو

...

بله و پسر ۱۲ساله

خداحفظشون کنه الاهی منم 4 تا پسر دارم حتما شرایتون سخته کمکی هم دارید؟ سه قلو ها چند سالشونه دختر هم دارید؟ 

شرمنده خیلی سوال پیچتون کردم🌹

نه خواهش میکنم کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری یانگ و ژانت کلوسکو

ممنونم عزیز دلم 🌹🌹🌹❤️❤️❤️

خداحفظشون کنه الاهی منم 4 تا پسر دارم حتما شرایتون سخته کمکی هم دارید؟ سه قلو ها چند سالشونه دختر هم ...

۴سال و ۳ماه ،کمکی نه از روز اول نداشتم دختر ندارم اعصاب هم صفر واسه اینه میگم درکتون میکنم

۴سال و ۳ماه ،کمکی نه از روز اول نداشتم دختر ندارم اعصاب هم صفر واسه اینه میگم درکتون میکنم

منم تو شهر غریب هستم و همسرم مدام سرکار هستش الاهی به حق ام البنین خدا بهتون صبر و آرامش بده هم من و هم شما بتونیم رو اعصابمون کار کنیم و به خودمون مسلط بشیم 🌹🌹🌹

بخدا فقط یا نماز آرامش میگیرم خیلی سخته کنترل بچه ها ،اعصاب ضعیف و.......

درکتون میکنم منم همینطور هستم فقط نماز و دعا

پسرام 5 سال و 7 سال و یک ساله هستن و به شدت بازیگوش ماشالله

https://t.me/joinchat/HSVI10PVPyVWD7BwC4ptoQ

این لینکه گروهه روانشناسیه اساتید روانشناس داخل گروه هستن بصورت رایگان مشاوره میدن اگه خواستید فقط باید چند نفر رو ادد کنید که بتونید پیام بدید انشالله که مشکلت حل بشه