2777
2789
عنوان

من خیلی شکاکم

477 بازدید | 40 پست

سلام خانوما شوهرم تو نامزدي چندبار خیانت کرد اونم تلفنی قبلا با ی زن بیوه رفیق بود بعد عقدمونم حس میکردم ک باهاش در ارتباطه ی شب گریه کردم میخاستم خودمو بکشم گف دیگه نمیکنم دستشو گذاشت رو قرآن الانم ته دلم بهش شک دارم چیکار کنم خیلی بهش زنگ میزنم بخدا میترسم بهت خیانت کنه میترسم خیلی زیاد میگه سرکارم باید بهش زنگ بزنم تا مطمئن شم چیکار کنم الان میدونم ترک کرده 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخای بهش زنگ بزنی ب خودت بگو ک  اگه اون بخواد خیانت بکنه زنگ زدن من جلو  خیانتشو نمی ...

همش میگم ک اگ بکنه میکنه ولی درست نمیشم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
اگه ادامه بدی بازم خیانت میبینی اگه ب جذب اعتقاد داری یادت بدم چیکار کنی چون خودم درگیرش بودم الان ...

اره عزیزم لطف میکنی

شما زیادی شکاک نیستی 

کاملا حق داری 

هرکسی جای شما باشه دائم این کابووس باهاش باقی میمونه 

کار اشتباه اونجا بوده که شما تن به این ازدواج دادی 

بعید میدونم مشاوره هم کمکی بتونه بکنه بهتون 

اعتماد که از بین بره دیگه اون حفره رو نمیشه پر کرد باقی میمونه

هرچی بیشتر گیر بدی وشکاک بشی فک میکنه خیلی ادم چیزیه بدتر میکنه یکلام بهش بگو این کار رو نکن وگرنه باهرکی باید مث خودش رفتار کرد

بهش بگو یک بار گذشتم دیگه نمیگذرم

در ضمن سعی کن مثبت فک کنی 

خیلی اهمیت نده سعی کن بیشتر ناز کنی 

بهترین تیپ ها رو بزن سعی کن همیشه دلبری کنی وطوری باشی که اصلا تکراری نشی 

در انتظار یه وروجک شیطون🤩میشه برا باردار شدنم صلوات بدید
شما زیادی شکاک نیستی  کاملا حق داری  هرکسی جای شما باشه دائم این کابووس باهاش باقی میمون ...

پس چیکار کنم بخدا بخاطر شوهرم مهمونی نمیتونم برم میترسم تنها باشه اشتباه کنه

هرچی بیشتر گیر بدی وشکاک بشی فک میکنه خیلی ادم چیزیه بدتر میکنه یکلام بهش بگو این کار رو نکن وگرنه ب ...

من خیلی ب خودم میرسم اخلاقمم خوبه ولی نمیدونم چرا این اشتباهو میکنه 

پس چیکار کنم بخدا بخاطر شوهرم مهمونی نمیتونم برم میترسم تنها باشه اشتباه کنه

راهی برای شما ندارم 

هیچ توصیه ای ندارم 

اگر قرار به طلاق بخاطر این موضوع بود که همون موقع نباید تن میدادین به این کار 

الان هم کار از کار گذشته سازش کنید مثل روز های قبل 

راهی برای شکتون ندارم چون بی دلیل نیست ! 

راهی برای شما ندارم  هیچ توصیه ای ندارم  اگر قرار به طلاق بخاطر این موضوع بود که همون مو ...

یعنی ممکنه بعد ی مدت دوباره دلم باهاش صاف بشه 

منم همینجوری شدم همش شک میکنم دیگه تا تلفونو بر نمیداره یا سره عرچی

خیلی بده خدا بگم چیکار کنه اینجور مردارو آدم همش استرس داره