2777
2789
عنوان

حاضرین که برای رشته دلخواهتون

108 بازدید | 20 پست

از شمال کشور به سیستان بلوچستان یا اهواز و کلا جنوب کشور برید؟

یا می مونین پشت که سال بعد اگه قبول نشدین کنکور بدین که نزدیک باشه و شاید حتی یک دانشگاه بهتر؟

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهواز اره قطعا

ولی سیستان و شهرای دیگه نه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چرا؟

امکاناتش و سطح خود شهر همه جوره بهتره

نسبت به شهرای دیگه جنوبی واقعا بهتره.

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

میمونم به زبون آسونه ولی دوری از شهر و خانواده خیلی سخته مخصوصا رفت و امدت با مشکله هر موقع دلت خواس ...

اره منم به همینش فکر میکنم

بخصوص که چندین ساعت تو قطار ادم واقعا خسته میشه 

برگشتن خیلی سخت میشه

...