من گوشم ب شدت گرفته یعنی وقتی اب دهنمو قورت میدم صدام تو خودم میپیچه گاهی هم درد میگیره
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست
کمپرس اب گرم هم گذاشتم ولی اثر نداشت
ی گرفتی همراه با درده وحشتناکه
چیکا کنم خوب شم؟؟؟
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
سیر پوست بگیر بذار رو آتیش داغ شه بعد در حدی که قابل تحمل بود داغیش بذار تو سوراخ گوشت فقط سیرش کوچی ...
ممنونم😍
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قطره گلیسیرین فنیکه از داروخونه بگیر هرشب توگوشات بریز جرمای گوشت نرم میشه کم کم خوودش میاد بیرون
اهان مرسی🙏
قطره گلیسیرین فنیکه از داروخونه بگیر هرشب توگوشات بریز جرمای گوشت نرم میشه کم کم خوودش میاد بیرون
رفتم گرفتم میریزم تو گوشم یکم میره تو
ولی وقتی از حالت دراز کش میشینم از گوشم میاد بیرون
رفتم گرفتم میریزم تو گوشم یکم میره تو ولی وقتی از حالت دراز کش میشینم از گوشم میاد بیرون
موقعی که میخاین بریزین لاله گوشتو به سمت بالا بکشین ووقتی ریختین یه خرده لاله گوشتونو تکون بدین تا هوا خارج شه وبه عمق بیشتری نفوذ کنه بعدم حداقل ۳ دقیقه در حالت دراز کش باشین بعدش یه پنبه بزارین روش که درنیاد