2777
2789
عنوان

من همونم که دختر سه ساله ام تو بخش کرونایی ها بستری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 25 پست
استارتر منم گرفتم ریه ام هم درگیر شده دخترت علائمش چی بود؟؟

اول تب داشت روز بعدش وقتی نفس میکشید خس خس میکرد سینه اش مثل یه آدمی که آسم داره

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ایمنی خوبه؟

آره عالیه اینا کل خاندانشون گرفتن با همین روش خوب شدن در کنارش غذاهای آبکی و ویتامین دار بهش بده

اگه براتون امکان داره پیدا کنید

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
آره عالیه اینا کل خاندانشون گرفتن با همین روش خوب شدن در کنارش غذاهای آبکی و ویتامین دار بهش بده اگ ...

ممنونم

خدا رو هزار مرتبه شکر . من وقتی گرفتم توی اون روزا هیچ چیز ترستاک تر از شبی نبود که دختر چهارساله ام تب کرد . همه اش میترسیدم اونم گرفته باشه ولی به لطف خدا هر چی بود بدنش تونست رد کنه . ما هم از ناقلین بی علامت گرفتیم . اصلا اساس دردسر این مریضی اینه که مردم نمیدونن و به هم سرایت میدن ولی برای نفر بعد معلوم نیست چی بشه . خیلی خوشحال شدم حسابی بهش برسید کم کم پرتقال و لیمو شیرین هم اومده میتونه ابمیوه طبیعی بخوره . و غذاهای مقوی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
استارتر منم گرفتم ریه ام هم درگیر شده دخترت علائمش چی بود؟؟

من و همسرمهم گرفتیم ولی همه علایم مون خفیف بود.. تب و سرفه و تنگی نفس و بدن درد

خدا رو هزار مرتبه شکر . من وقتی گرفتم توی اون روزا هیچ چیز ترستاک تر از شبی نبود که دختر چهارساله ام ...

خیلی ممنون این بستری شدن دخترم انقدر از نظر روحی منو به هم ریخته که همش بی اختیار از چشمام اشک میاد 

امیدوارم هیچ بچه ای مریض نشه

خیلی ممنون این بستری شدن دخترم انقدر از نظر روحی منو به هم ریخته که همش بی اختیار از چشمام اشک میاد& ...

خداروشکرکه دخترت ترخیص شد خاهرمن حالش خوب نیست من بهترم اون‌ نه مادرمنم هی بی قرارهه خداهمگی روشفابده ازاین بیماری

برای ایمنی خوبه؟

یا فاطمه زهرا. عزیز جان تو رو خدا به توصیه هر کسی گوش نده. بر عرض محال اگه موثر باشه ولسه حل موضوع میخوای بچه رو بدبخت کنی؟ عزیزم دمنوش آویشن و پونه و دارچین و میخک درست کن با عسل و سیاهدونه کوبیده شیرینش کنه حتی قاشق قاشم شده بده بهش. چیزایی که ویتامین سی دارن و بچه هام دوست دارن بده بخوره مثل پرتقال و نارنگی. شیر گرم با زردچوبه. شربت عسل و لیمو تازه و آبگرم. سوپ جو با سبزیجات و مرغ. شربت زینک کلدم عالیه که توش عصاره اکیناسه داره که واسه ایمنی عالیه.میوه های تازه مثل سیب و هویج و..‌بخور روشن کن براش. اگر نداری یه قابلمه برار سر کاز بجوشه چند قطره اکالیپتوسم بریز توش هم خونه رو ضدعفونی میکنه هم راحت نفس میکشه فقط اگه بخاری دارین مواظب باش شفله اش آبی باشه و اگر قرمز شد خاموش کن تا گازش نیمه تسوزه خطر داره‌ و اگر رادیاتور دارین که هیچ مشکلی نداره. شلغم اگه میخوره بده اگه نه بینشو سوراخ کن یه قاشق عسل بریز وسطش بزار آب بندازه اونو بده بخوره..

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
خداروشکرکه دخترت ترخیص شد خاهرمن حالش خوب نیست من بهترم اون‌ نه مادرمنم هی بی قرارهه خداهمگی روشفابد ...

براش صلوات فرستادم ان شاء الله هرچه زودتر سلامتی تون و به دست بیارید... خود منم اصلا حالم خوب نیست تنگی نفس دارم

یا فاطمه زهرا. عزیز جان تو رو خدا به توصیه هر کسی گوش نده. بر عرض محال اگه موثر باشه ولسه حل موضوع م ...

چشم عزیزم توصیه هات عالی بود حتما انجام میدم...