ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 153 عنوان بچه ها این ویروس کی تموم میشه 38 بازدید | 5 پست دو روزه افتادم باردارم ی بچه کوچیکم دارم زورکی ظرفامو شستم چند روزه تموم میشه این ویروس دیروز | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
remind عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 451 ویروس زیر یک هفته نیست اگر سویه کرونا باشه دو هفته منم بد مریض شدممقوی بخور، تا اونجایی که میشه استراحت کنکاری دیگه از دستت بر نمیاد
ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 153 علائمت چیا هست؟منم چند روزه تن درد دارم ابریزش عطسه سرفه کیپ شدن گوش وبینی بیحالی
ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 153 ویروس زیر یک هفته نیست اگر سویه کرونا باشه دو هفته منم بد مریض شدممقوی بخور، تا اونجایی که میشه استر ... وای یک هفته؟؟؟؟ خیلیه بخدا بیچاره شدم دو روزه تازه مریضم و غذا پختم صبحانه ناهار شام بچمو دادم کلی جمع و جور کردم دوبار ظرف شستم طی کشیدم باهاش بازی کردم....یعنی استراحت نکردم اصلا نمیشه با بچه کوچیک مریض باشی همسرمم ک تازه میگه فردا خوب میشی دیگه؟ ی نصفه روز فقط زود اومده خونه🥲🥲🥲🥲
remind عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 451 وای یک هفته؟؟؟؟ خیلیه بخدا بیچاره شدم دو روزه تازه مریضم و غذا پختم صبحانه ناهار شام بچمو دادم کلی ج ... مگه بار اولته تو عمرت مریض میشی!!!روتینش یک هفته است دیگهخیلی قوی باشی شاید سه چهار روزدیگه کمتر که نیست