ای خداا همش از تو کلاسام فرارییم تو کلاس مجازی الکی میگم صدا ندارمو ..
اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.
تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
معلما دیگه سیا نمیشن با این کارا من یکی از دوستام وقتی معلم صداش کرد هول شد تایپ کرد استاد من صداتونو ندارم بعد دوباره گفت چرا صدای منو نداری دختره اسکل نوشت اینتر نتمون خرابه 😐😐 ینی میخواستم با مخ برم تو دیوار 😑
معلما دیگه سیا نمیشن با این کارا من یکی از دوستام وقتی معلم صداش کرد هول شد تایپ کرد استاد من ...
ن من میرم ت لایو میگم فقط کامنتا میاد ک وای اقا تصویرش سیاه بعد میگم صداتون دیگه نمیاد یکم بعدشم میگم کامنتا هم نمیان بدبخت میگه شاد مشکل داره دیگه برات کلیپ میفرسم
ن من میرم ت لایو میگم فقط کامنتا میاد ک وای اقا تصویرش سیاه بعد میگم صداتون دیگه نمیاد یکم ب ...
اخه ما کلاسامون انلاینه تو ادوبی کانکت معلم صدا میکنه همون موقع باید جواب بدی یا تصویر و صدا وصل کنی وگرنه منفی میزاره من فقط تو کف ایناییم که میگن استاد صداتون نمیاد بعد استاده میگه الان چی صدامو داری ؟ بعد دختره میگه نه هنوز ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣
اخه ما کلاسامون انلاینه تو ادوبی کانکت معلم صدا میکنه همون موقع باید جواب بدی یا تصویر و ...
واییییییییی